Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

2. sæson af ‘Anne With an E’ på vej

03/08/2017 | 1 kommentar

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at 10 nye episoder af serien ‘Anne With an E’ får premiere i 2018.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelese.

‘Anne With an E’ er dermed blevet en større succes for Netflix, som tilmed har øget antallet af afsnit til 10 – mod 8 episoder i første sæson.

Seriens succes var bestemt ikke forudindtaget, da ‘Anne With an E’, som bekendt er baseret på og en ny udgave af ‘Anne fra Grønnebakken’ (‘Anne of Green Gables’), der udkom første gang som bog i 1908 af Lucy Maud Montgomery og siden er blevet både filmatiseret og lavet til tv-serie.

Særligt tv-serien, der er blevet genudsendt utallige gange på TV 2, har mange fans, som ikke ikke kunne forestille sig en bedre skildring af den originale historie.

I ‘Anne With an E’ følger man den forældreløse pige Anne, der adopteres af et ældre søskendepar, der bor på en gård i 1800-tallets Canada, hvor hun prøver at passe ind. Men da Anne er kvik bliver hun på gården, hvor hun gør sit bedste for at hjælpe til.

Amybeth McNulty (Anne Shirley), Geraldine James (Marilla Cuthbert), R.H. Thomson (Matthew Cuthbert), Corrine Koslo (Rachel Lynde) og Dalila Bela (Diana Barry) medvirker blandt andet i serien.

Se ‘Anne With an E‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 får premiere i 2018.1 kommentar til 2. sæson af ‘Anne With an E’ på vej

  1. Nyn - kl. 21:25, 03-01-2018:

    Skulle der ikke være 8 episoder af Anne with a E? Der er kun 7 på Netflix

    Skriv kommentar