Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Accidental Courtesy

Dato: 01/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Matthew Ornstein
Skuespillere: Daryl D. Davis
Spilletid: 96 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.7

Resumé: Denne dokumentar følger den afroamerikanske musiker Daryl Davis, som har gjort det til sin mission at møde racister og prøve at ændre deres holdning.


Se Accidental Courtesy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. april, 2017 havde Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Accidental Courtesy nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Accidental Courtesy stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar