Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Addicted to Food

Dato: 21/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2011–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tennie McCarty
Spilletid: 60 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: I et forsøg på at få deres liv tilbage finder klienterne på et behandlingscenter i Texas håb, mens de kæmper med spiseforstyrrelser og de underliggende årsager.


Se Addicted to Food på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Addicted to Food (Afhængig af mad) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 21. marts, 2017 havde Addicted to Food (Afhængig af mad) (Sæson 1) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Addicted to Food (Afhængig af mad) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Addicted to Food nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Addicted to Food (Afhængig af mad) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Addicted to Food (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar