Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Advarsel: Mistænkelig mail fra “Netflix” i omløb

13/02/2016 | 2 kommentarer

netflix spam danmarkFlere brugere har de seneste dage informeret os om, at der i øjeblikket er en spam-mail i omløb, som ved første øjekast godt kunne ligne at komme fra streamingtjenesten Netflix. Dette er dog ikke tilfældet.

I mailen, som udgiver sig for at være fra Netflix, bedes medlemmer om at opdatere deres betalingsoplysninger, da Netflix angiveligt har problemer med at fakturere for den aktuelle måned. Herefter henvises man til et suspekt link hvor man kan indtaste sine betalingsoplysninger.

Vi vil dog kraftigt advare imod, at man gør som mailen beskriver, da det ikke er en officiel mail fra Netflix – til trods for at det umiddelbart godt kan ligne. Mailen afsendes fra en suspekt adresse og linket henviser til en mistænkelig hjemmeside.

Nedenfor kan du se ordlyden fra den falske mail;

Kære bruger

Vi kunne ikke fakturere dit medlemskab for den aktuelle måned. For at sikre, at tjenesten ikke vil blive afbrudt, skal du opdatere dine betalingsoplysninger.

For at opdatere dine betalingsoplysninger, skal du klikke på: Log ind på Netflix, så vil du blive bedt om at opdatere dine betalingsoplysninger.

Målet med den falske mail er at franarre kreditkortoplysninger fra Netflix-medlemmer og det rådes derfor til at man kontakter sin bank, hvis man er kommet til at indtaste betalingsoplysningerne.

Hvis du modtager en lignende mail og du er i tvivl om den er pålidelig, så kan du altid kontakte Netflix og forhøre dig. Netflix kan kontaktes her – 24 i døgnet: Netflix kundeservice.

Herunder kan du se den falske mail;

netflix spam danmark2 kommentarer til Advarsel: Mistænkelig mail fra “Netflix” i omløb

  1. Christian Bregnedal - kl. 13:38, 13-02-2016:

    Et godt spamfilter kan klare det 🙂

  2. Tommy - kl. 18:34, 13-02-2016:

    Hvornår kommer sæson 3 af Arrow i Danmark?

    Skriv kommentar