Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Advarsel: Ny svindel-mail i om løb hos danske Netflix-medlemmer

Dato: 04/10/2016 | 3 kommentarer

netflix-fup-spam-mail-danmarkDet er desværre ikke første gang at svindlere forsøger at snyde de mange danske Netflix-medlemmere og derfor bringer vi hermed en advarsel om en ny type spam-mail i omløb.

Flere danske Netflix-medlemmer har nemlig skrevet til os og gjort os opmærksom på en ny mistænkelig mail som de har modtaget fornyelig. I mailen bliver vedkommende bedt om at opdatere sine betalingsoplysninger, da Netflix angiveligt ikke har kunne fakturere for den aktuelle måned. Mailen ledsages af et link til Netflix hvor man kan logge på.

Det skal på det kraftigste understreges, at denne mail er falsk og ikke kommer fra Netflix. Det er svindlere, som forsøger at få fat i betalings- og kontooplysninger.

Afsender-mailadressen afslører dog, at mailen ikke kommer fra Netflix, da denne ser meget mistænkelig ud.

Hvis man ved et uheld har forsøget, at opdatere sine betalingsoplysninger via linket, som er anført i mailen, så anbefales det at kontakte sin bank.

Den fulde tekst i mailen lyder således;

Vi kunne ikke behandle din sidste betaling

Vi kunne ikke fakturere dit medlemskab for den aktuelle måned. For at sikre, at tjenesten ikke vil blive afbrudt, skal du opdatere dine betalingsoplysninger.

For hurtigt at løse dette, Log ind på Netflix, så vil du blive bedt om at opdatere dine betalingsoplysninger.

Der var ligeledes i starten af 2016 en mail i omløb som opfordrede Netflix-medlemmer til at opdatere deres betalingsoplysninger. Den nye svindel-mail har dog en lidt anden ordlyd. Der har også tidligere været spam-mails i omløb som forgav, at være et tilbud på 3 måneders gratis Netflix.

Hvis du modtager en lignende mail og du er i tvivl om den er pålidelig, så kan du altid kontakte Netflix og forhøre dig. Netflix kan kontaktes her – 24 i døgnet: Netflix kundeservice.3 kommentarer til Advarsel: Ny svindel-mail i om løb hos danske Netflix-medlemmer

 1. Daniel - kl. 21:47, 04-10-2016:

  Hej Hvor blev Underworld Trilogy af I skrev den kom
  Mandag d 3-10-16 under Nyheder

 2. Brian - kl. 12:40, 05-10-2016:

  Daniel, den findes her: https://www.netflix.com/title/70260321. Den har ikke noget med Kate Beckinsale’s film serie (som har 4 i alt).

 3. stefan - kl. 23:48, 05-10-2016:

  Har jeg da ellers ikke fået 🙂 kan i ikke vise mig hvor jeg skal klikke ? 😀

  Skriv kommentar