Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Albion: The Enchanted Stallion

Dato: 01/07/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Castille Landon
Skuespillere: Daniel Sharman, Jennifer Morrison, Debra Messing, Stephen Dorff
Spilletid: 120 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.8

Resumé: Da en magisk hest transporterer hende til en fantasi-ø, der regeres af en ond general, sætter en modig pige sig for at redde landet en gang for alle.

Se Albion: The Enchanted Stallion på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. juli, 2017 havde Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Albion: The Enchanted Stallion nedenfor:



Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Albion: The Enchanted Stallion (Albion – den fortryllede hingst) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Albion: The Enchanted Stallion stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.




    Skriv kommentar