Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

American Supernatural

Dato: 21/03/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Et spøgelse advarer om orkaner, og en voodoo-forbandelse ødelagde en by. Naturen spiller en rolle i overnaturlige fortællinger fra hele USA.


Se American Supernatural på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

American Supernatural (Overnaturlige fænomener) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 21. marts, 2017 havde American Supernatural (Overnaturlige fænomener) (Sæson 1) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om American Supernatural (Overnaturlige fænomener) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til American Supernatural nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til American Supernatural (Overnaturlige fænomener) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at American Supernatural (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
1 kommentar til American Supernatural

  1. Lisa - kl. 22:00, 27-03-2017:

    Traileren er altså til tv serien Supernatural og ikke til American Supernatural, som er på Netflix. Det er to vidt forskellige serier. 😉

    Skriv kommentar