Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Amerikansk Netflix i Danmark

13/12/2013 | Ingen kommentarer

amerikansk netflix usaVi har tidligere beskrevet hvordan man kan få amerikansk Netflix USA her i Danmark, men eftersom vi stadig modtager en del henvendelser omkring emnet så tillader vi os endnu en gang, at gennemgå hvorledes man kan få adgang til det amerikanske Netflix.

Hvis du kun ser Netflix på din PC eller Mac, kan du benytte nogle programmer som Mediahint og Hola til at kunne se amerikansk Netflix. Hvis du derimod gerne vil se den amerikanske Netflix på dit Smart TV, Apple TV, Playstation 3 eller andre enheder, så skal du benytte nedenstående guide. Det er helt gratis den første uge hvorefter det koster omkring 27 kr om måneden. Det er helt lovligt.

Sådan får du amerikansk Netflix i Danmark:

1. Gå ind på Unblock US og opret en gratis konto.

2. Følg de nemme vejledninger på Unblock US til, at få Netflix USA på din Xbox, iPhone, PS3, PC, Mac, PS4 m.v.

Der er som sagt en gratisperiode på 7 dage og du bestemmer selv herefter om du vil fortsætte med at have den amerikanske Netflix. Med Unblock US kan man desuden selv skifte mellem hvilke landes Netflix man gerne vil se. Hvis der f.eks. er en film som man gerne vil se på den hollandske Netflix så kan man nemt komme gøre det med Unblock US uden at det koster ekstra.

Hvis du ønsker, at følge med i hvilke nye film og serier der kommer på den amerikanske Netflix, så kan du finde en oversigt over de nyeste tilføjelser på Flixfilm.us.    Skriv kommentar