Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Among the Believers

Dato: 01/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, News
Instruktør: Mohammed Naqvi, Hemal Trivedi
Skuespillere: Abdul Aziz, Pervez Hoodbhoy
Spilletid: 84 min
Sprog: English, Urdu
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: Denne episode afslører overraskende detaljer om kampen mellem fundamentalisme og sekularisering i Pakistan med fokus på den kontroversielle leder Abdul Aziz Ghazi.


Se Among the Believers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Among the Believers (Blandt de troende) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 1. april, 2017 havde Among the Believers (Blandt de troende) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Among the Believers (Blandt de troende) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Among the Believers nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Among the Believers (Blandt de troende) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Among the Believers stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar