Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

Dato: 18/02/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktør: Dwight H. Little
Skuespillere: Johnny Messner, KaDee Strickland, Matthew Marsden, Nicholas Gonzalez
Spilletid: 97 min
Sprog: English, Indonesian
IMDB-bedømmelse: 4.6

Resumé: Et forskerhold tager ud for at finde en sjælden orkide uden at vide, at blomsten beskyttes af dødbringende anakondaer.


Se Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 18. februar, 2015 havde Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar