Følg Flixfilm på Facebook - Anmeldelser af film og serier på Netflix

Anmeldelse: ‘The Alienist’

23/04/2018 | Ingen kommentarer

Udskårne øjne, trækkerdrenge, fugtige hospitalskældre … Jo, der er masser at væmmes over i den nye krimiserie ‘The Alienist’, der omhandler en seriemorder langt før man overhovedet vidste, at den slags fandtes.

Skrevet af Søren Meinertz.

I 1890’erne er New York en sand smeltedigel. Immigrantbådene fra Europa strømmer til Ellis Island, psykiatrien har vist sit ansigt og kæmper en højlydt kamp mod den konservative, katolske kirke og politiet er bundkorrupt. Midt i alt dette står kunsttegneren John Moore og den uortodokse psykolog Laszlo Kreiszler, der netop har fået til opgave at opklare et bestialsk mord på en ung, mandlig prostitueret, da politiet ikke kunne være mere ligeglad med sådan en ”sodomite”.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Lost in Space’ – sæson 1

16/04/2018 | Ingen kommentarer

‘Lost in Space’ burde havde heddet noget andet, for så meget rumfart får man ikke – trods den klassiske serie, den bygger på. Der er godt skuespil mellem den nye generation af Robinson-familien, men spændingskurven når aldrig rigtig at toppe, selvom rammen omkring eventyret er flot produceret.

Skrevet af Michael Larsen.

‘Lost in Space’ har en lang historie bag sig i tv science fiction-historien. Den første version kom i 1967, blev skabt af Irwin Allen og kørte i tre sæsoner. I hele 83 episoder fulgte man den videnskabelige familie Robinson, der var i gang med en koloni-mission med kurs mod en ny Jorden, men som blev udsat for sabotage af den sleske Dr. Smith og de bliver ja, lost in space! Seriens tone var total camp, for det var de glade, kulørte tresser-tider med rumskibe, der hang i tråde og folk i tunge monstre-dragter.

Læs hele artiklen…Anmeldelse: ‘A Series of Unfortunate Events’ – sæson 2

03/04/2018 | Ingen kommentarer

Den nye omgang af ‘A Series of Unfortunate Events’ (‘En ulykke kommer sjældent alene’) byder på mere galskab og humor. Neil Patrick Harris forsætter med sin morsomme Grev Olaf, der bliver ved med at underholde. Selvom anden sæson ikke er nær så frisk, så er der mængder af herlige, groteske oplevelser i vente med de kloge Baudelaire-børn.

Skrevet af Michael Larsen.

Da Netflix i samarbejde med ‘Men in Black’-instruktøren Barry Sonnenfeld annoncerende at de ville lave en tv-serie baseret på de tretten groteske børnebøger ‘A Series of Unfortunate Events’, blev jeg glad. For jeg nød den første filmatisering med Jim Carrey, Emily Browning og Meryl Streep i castet og i særdeleshed den vidunderlige sorte humor og de fabelagtige kulisser. Filmen blev ikke den helt store succes i biograferne, da ‘Harry Potter’-filmene dominerede meget på det tidspunkt. Man fik kun filmet de første tre bøger og jeg ville se mere!

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘On My Block’ – sæson 1

27/03/2018 | Ingen kommentarer

‘On My Block’ er low-key underholdning og et frisk pust inden for high school-genren, hvor de shakespearianske forelskelser i vennegruppen krydres med hverdagens udfordringer i blokken.

Skrevet af Frederikke Goth.

Mange gange før har vi set både serier, film og bøger, der omhandler al det svære ved tiden, hvor man starter i high school: de kropslige forandringer, de flygtige forelskelser, venskaberne, forældrene og en stillingtagen til fremtiden. Nej, det er bestemt ikke let at være teenager – heller ikke for karaktererne i ‘On My Block’.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Santa Clarita Diet’ – sæson 2

26/03/2018 | Ingen kommentarer

Anden sæson af ‘Santa Clarita Diet’ forsætter det samme spor fra første sæson med rigelige mængder af plat humor og klam splat. Man føler sig godt underholdt af den ekstreme husmor som zombie-historie og de bizarre påfund, men friskheden fra den første omgang er der ikke meget af og heller ikke den store udvikling i historien.

Skrevet af Michael Larsen.

‘Desperate Housewives’ med hints af ‘Braindead’ og ‘Shaun of the Dead’. Det var den tanke, jeg havde i hovedet, mens jeg så første sæson af Netflix-serien ‘Santa Clarita Diet’. Den havde volden og humoren fra de nævnte zombiefilm-klassikere kombineret med den satirske, amerikanske forstads-humor fra den populære tv-serie. Jeg går ud fra at det er sådan at ‘Santa Clarita Diet’ blev pitchet til Netflix.

Læs hele artiklen…