Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nye film og serier på Netflix i uge 11

19/03/2018 | Ingen kommentarer

I sidste uge havde streamingtjenesten Netflix premiere på 29 film og serier. Se den komplette liste over alle tilføjelserne nedenfor;

Det var også i sidste uge, at Netflix – i følge vores brugere og anmeldere – endelig havde premiere på en god original film. Der er naturligvis tale om ‘Annihilation’, som har Natalie Portman i hovedrollen og er lavet af Alex Garland (‘Ex-Machina’). Flixfilms egen anmelder var ligeledes imponeret over filmen og tildelte den således 5 stjerner. Læs anmeldelsen her; Anmeldelse: ‘Annihilation’.

Hvis man er interesseret i flere gode Netflix-film, så kan ‘Mudbound‘ og ‘Beasts of No Nation‘ også anbefales. Begge film modtog anerkenderende kritik fra flere sider da de fik premiere på streamingtjenesten.

Se alle nyhederne herunder;

Læs hele artiklen…


10 anbefalelsesværdige krimiserier på Netflix

16/03/2018 | Ingen kommentarer

Nordeuropas største krimi-festival – Krimimessen i Horsens – løber af stablen den 17. og 18. marts, og i den forbindelse har Netflix samlet 10 af de bedste krimi-titler, som med garanti vil få det til at løbe koldt ned ad ryggen på dig.

Er du til spænding, mord og komplot, så læs med her!

Flixfilm.dk dukker i øvrigt op til Krimimessen og fortæller om vores yndlingsserier og krimier på Netflix, så kom forbi og giv en high-five hvis du deltager i arrangementet.

Se de 10 krimiserier, som Netflix anbefaler, herunder;

Læs hele artiklen…Netflix hylder Kvindernes Internationale Kampdag med 5 titler

07/03/2018 | Ingen kommentarer

Den 8. marts er Kvindernes Internationale Kampdag, og over hele verden fejres præstationer og milepæle, som er skabt og opnået af kvinder.

Netflix har valgt at markere dagen ved at samle 5 fede titler, der har det tilfælles, at de har kvinder i instruktørstolen. Pssst… med på listen er blandt andet den første kvinde nogensinde, der har vundet en Oscar for ’Bedste instruktør’ – og en dansk kvindelig instruktør, der har været nomineret til flere Oscar-statuetter.

God fornøjelse!

Læs hele artiklen…


Varm op til Oscar-uddelingen med disse 10 film på Netflix

02/03/2018 | Ingen kommentarer

Søndag står i filmens og stjernernes tegn, når den fornemme Oscar-uddeling for 90. gang løber af stablen på Dolby Theatre. Og hvad er bedre end at varme op til det prestigefyldte prisshow med en række film, der er nomineret til – eller tidligere har vundet – de gyldne statuetter?

Netflix giver i denne artikel deres bud på 10 titler – alt fra rørende dokumentarfilm til actionfyldte eventyrfilm – som vil være den perfekte opvarmning til det storslået show. God fornøjelse!

Se de 10 anbefalinger herunder;

Læs hele artiklen…


Syng foråret ind med 5 muntre musicals på Netflix

27/02/2018 | Ingen kommentarer

Foråret venter lige rundt om hjørnet, og hører du til dem, der higer efter blå himmel, spirende blomster og fuglesang – så kast dig over disse 5 musicals på Netflix, som med garanti vil få dig til at bryde ud i sang og dans.

Man først skal vi naturligvis lige over den sidste kulde og mon ikke heart-breakeren John Travolta eller de fantastiske sang fra svenske ABBA kan få rystet lidt varme i blodet?!

Se de 5 film, som får gang i de kolde lemmer herunder;

Læs hele artiklen…