Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

5 sommerfilm til at sætte gang i din sommer

18/05/2018 | Ingen kommentarer

Kalenderen siger maj, men sommeren er allerede over os. Himlen er blå og parkerne er fyldte til bristepunktet med solhungrende danskere. Og er der noget, vi danskere elsker mere end en solskinsdag, så er det at binge sommerfilm på sofaen – vi får jo hele tiden af vide, at vi skal undgå solen når de står højest på himlen.

Se blandt andet filmen om en gådefuld musiker skabe splittelse imellem en teenagepige og hende surferkæreste eller en hylende morsom film om livreddere, der planlægger den ultimative sommerfest.

Netflix guider dig her til de 5 bedste af slagsen. God fornøjelse.

Læs hele artiklen…


Netflix guider dig til ugens film og serier

14/05/2018 | Ingen kommentarer

Denne uges vejrudsigt fra Netflix byder på romantik, drama og lidt ekstra action i weekenden.

Sommeren har ramt os her i Danmark, og parkerne er fyldte til bristepunktet med solhungrende danskere. Men som det danske vejr er bedst, byder denne uge også på omslag i vejret. Op imod weekenden skal man nemlig bevæge sig inden døre, men uanset om der er sol eller regn på menuen, så guider Netflix dig til det helt rigtige at se.

Se ugens anbefalinger fra Netflix herunder;

Læs hele artiklen…


6 spændingsserier inden regnen kommer

01/05/2018 | Ingen kommentarer

Kan du heller ikke få nok af dystre spændingsserier? Der er kun få dage til premieren på Netflix’ første danske original ‘The Rain’, der trækker dig ind i et postapokalyptisk univers, hvor verden som vi kender den ikke længere eksisterer.

I anledning af premieren den 4. maj har streamingtjenesten Netflix samlet 6 titler, som byder på både sci-fi, mystik, spænding og verdenskatastrofer, der vil gøre dig helt klar til at binge den længeventede ‘The Rain’.

Her kan du i øvrigt finde en anmeldelse af de tre første afsnit af ‘The Rain’; Anmeldelse: ‘The Rain’ – sæson 1.

God fornøjelse!

Læs hele artiklen…


10 hårrejsende krimiserier med kvindelige efterforskere i hovedrollen

06/04/2018 | Ingen kommentarer

Bizarre mordsager, twistede plots og jagten på forbrydere kan i den grad holde os vågne om natten, for det kan IKKE gå hurtigt nok, når mysteriet skal opklares og morderen fanges.

Har du også en svaghed for nervepirrende spænding – og har du en lille detektiv gemt i maven – så tag et kig på disse 10 krimiserier på Netflix, som har topseje, kvindelige efterforskere i hovedrollen, og som med garanti vil få dig helt ud på stolekanten.

Store dele af verden er repræsenteret på listen og du kan således se hvordan efterforskerne arbejder i Danmark, England, USA, Korea m.fl.

God fornøjelse!

Læs hele artiklen…


10 bingeværdige serier, du skal se i påskeferien

29/03/2018 | Ingen kommentarer

Påskeferien byder på en masse fridage – og påsketraditioner – men har du ikke appetit på våde påskefrokoster, sild og snaps, så kast dig i stedet over disse 10 medrivende serier, som Netflix anbefaler til dig, der helst vil tilbringe påskedagene på sofaen.

Blandt serie-anbefalingerne finder du både nervepirrende krimihistorier, futuristiske sci-fi-eventyr og utrolige fortællinger fra det virkelige liv. Mange af serierne har endda mere end én sæson at kaste sig over og dermed skulle feriens underholdning gerne være sikret!

God fornøjelse og god påske.

Læs hele artiklen…