Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Austin Powers: International Man of Mystery

Dato: 04/02/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1997
Genre: Adventure, Comedy
Instruktør: Jay Roach
Skuespillere: Mike Myers, Elizabeth Hurley, Michael York, Mimi Rogers
Spilletid: 89 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Om dagen er Austin Powers en swingende modefotograf, og om natten er han en hemmelig og groovy britisk agent, som konstant må forpurre Dr. Evils planer.


Se Austin Powers: International Man of Mystery på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Austin Powers: International Man of Mystery kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 4. februar, 2015 havde Austin Powers: International Man of Mystery premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Austin Powers: International Man of Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Austin Powers: International Man of Mystery nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Austin Powers: International Man of Mystery er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Austin Powers: International Man of Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar