Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Canada’s Worst Driver

Dato: 25/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2005
Genre: Documentary
Instruktør: Fridtjof Kjæreng
Skuespillere: Lars Monsen
Spilletid: 180 min
Sprog: Norwegian
IMDB-bedømmelse: 8.9

Resumé: Otte chauffører står over for en række udfordringer for at forbedre deres kørefærdigheder, så de ikke får prisen som landets værste chauffør.


Se Canada’s Worst Driver på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 25. marts, 2017 havde Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) (Sæson 2) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Canada’s Worst Driver nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Canada’s Worst Driver (Canadas værste chauffører) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Canada’s Worst Driver (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar