Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story

Dato: 25/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Jaycee Dugard blev kidnappet som 11-årig og holdt fanget af en dømt sexforbryder og hans kone i 18 gruopvækkende år. Hun slap fri i live, men bliver aldrig den samme.

Se Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 25. marts, 2017 havde Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Captive for 18 Years: The Jaycee Lee Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar