Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chesapeake Shores

11/08/2017 | 2 kommentarer

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven, Diane Ladd
Spilletid: 42 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.7

Resumé: Da hun vender tilbage til den lille by, hendes far grundlagde, i Maryland, overvejer en succesfuld karrierekvinde og enlig mor at blive boende.


Se Chesapeake Shores på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chesapeake Shores (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chesapeake Shores (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Chesapeake Shores nedenfor:Fra premieredatoen (11. august, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Chesapeake Shores er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Chesapeake Shores (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
2 kommentarer til Chesapeake Shores

  1. Jette Nordvig - kl. 22:05, 28-04-2017:

    Hvornår kommer der nye afsnit i Chesapeake Shores???

  2. Krestina Hansen - kl. 23:12, 01-05-2017:

    Hvor er det bare ærgerligt at læse, at der ikke kommer flere sæsoner af Chesapeake shores på det amerikanske netflix, for så kommer der vel heller ikke på den danske, eller hvad?

    Skriv kommentar