Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Cold Water Cowboys

Dato: 25/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Adam Dodd, Richard Gillett, Conway Caines
Spilletid: 46 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: Mød seks kaptajner, hvis besætninger fisker i det iskolde vand i Nordatlanten og kæmper mod gigantiske bølger og isbjerge, mens de forsøger at holde fiskeriet i live.

Se Cold Water Cowboys på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 25. marts, 2017 havde Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) (Sæson 1) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Cold Water Cowboys nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Cold Water Cowboys (Cowboys på iskoldt hav) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Cold Water Cowboys (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar