Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dans For Mig

18/02/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Music, Sport
Instruktør: Katrine Philp
Skuespillere: N/A
Spilletid: 78 min
Sprog: Danish, English
IMDB-bedømmelse: 6.9

Resumé: Følg beretningen om den 14-årige elitesportsdanser Mie, der får udpeget en russisk dansepartner Egor, som flytter ind hos Mies familie i Danmark.


Se Dans For Mig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dans For Mig havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dans For Mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Dans For Mig nedenfor:Fra premieredatoen (18. februar, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dans For Mig er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dans For Mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar