Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Dans For Mig

Dato: 18/02/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Music, Sport
Instruktør: Katrine Philp
Skuespillere: N/A
Spilletid: 78 min
Sprog: Danish, English
IMDB-bedømmelse: 6.9

Resumé: Følg beretningen om den 14-årige elitesportsdanser Mie, der får udpeget en russisk dansepartner Egor, som flytter ind hos Mies familie i Danmark.


Se Dans For Mig på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dans For Mig kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 18. februar, 2014 havde Dans For Mig premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Dans For Mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Dans For Mig nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dans For Mig er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dans For Mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar