Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

David Strassman: Careful What You Wish For

Dato: 15/04/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Bugtaleren og komikeren David Strassman tager dig med på en forrygende rejse, hvor intet er, hvad det ser ud til at være.


Se David Strassman: Careful What You Wish For på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

David Strassman: Careful What You Wish For kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 15. april, 2015 havde David Strassman: Careful What You Wish For premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om David Strassman: Careful What You Wish For ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til David Strassman: Careful What You Wish For nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til David Strassman: Careful What You Wish For er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at David Strassman: Careful What You Wish For stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar