Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Dig og mig

Dato: 20/12/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktør: Christian Arhoff
Skuespillere: Mathæus Andersen, Mia Dinitzen, William Rudbeck Lindhardt, Karla Løkke
Spilletid: 14 min
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: En film om tre pigers uafhængige historier på tre forskellige tidspunkter i deres liv. Deres skæbner bliver uløseligt bundet sammen i deres kamp for kærligheden.


Se Dig og mig på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dig og mig kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 20. december, 2013 havde Dig og mig premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Dig og mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Dig og mig nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dig og mig er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dig og mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar