Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dinotrux Supercharged

10/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball
Spilletid: 24 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Dinotrux er tilbage fulde af energi og klar til nye udfordringer med kræfter, der gør dem hurtigere, stærkere og mere adrætte end nogensinde før.


Se Dinotrux Supercharged på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Dinotrux Supercharged nedenfor:Fra premieredatoen (10. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dinotrux Supercharged (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar