Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Doctor Who

31/03/2016 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2005–
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Smith, David Tennant, Peter Capaldi, Jenna Coleman
Spilletid: 45 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.7

Resumé: Efter at have været væk i mere end 10 år vender denne episke science fiction-serie tilbage med et helt nyt udseende – og mindst den 9. inkarnation af Doktoren.


Se Doctor Who på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Doctor Who havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Doctor Who ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Doctor Who nedenfor:Fra premieredatoen (31. marts, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Doctor Who er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Doctor Who stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Doctor Who

  1. Petter Markau - kl. 17:13, 01-02-2018:

    Hi.
    Mit navn er Petter. Jeg er 13 år gammel og går på en danske skole i syd slesvig. Doctor Who er min yndlings TV-serie. Jeg startede med det da jeg var 11-12 år gammel. Jeg også tror at Doctor Who er en a grunde for min A i engelsk.
    I alt ELSKER jeg Doctor Who og ville gerne læse noget om det i en bog.

    Skriv kommentar