Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey

01/11/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Farhan Akhtar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Arjun Rampal, Isha Koppikar
Spilletid: 171 min
Sprog: Hindi
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: Denne dokumentarfilm fortæller den musikalske saga om Arnel Pineda, der gik fra at synge i Manilas natklubber til at blive frontfigur i det legendariske rockband Journey.


Se Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar