Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Drunken Master

Dato: 21/06/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 1978
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Woo-Ping Yuen
Skuespillere: Jackie Chan, Siu Tin Yuen, Jang Lee Hwang, Dean Shek
Spilletid: 111 min
Sprog: Cantonese
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: En frustreret far hyrer en sadistisk og fordrukken kung-fu-mester til at banke noget disciplin ind i sin frække teenagesøn.

Se Drunken Master på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Drunken Master kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 21. juni, 2017 havde Drunken Master premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Drunken Master ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Drunken Master nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Drunken Master er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Drunken Master stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
1 kommentar til Drunken Master

  1. Kasper - kl. 11:00, 22-06-2017:

    det undre mig at i ligger Drunken master fra 78 på netflix.dk uden den engelske dub version, der er kun den kanoniske og tysk dub . havd er grunden til den engelske dub version ikke er med ???? det virker lidt halvhjertet at i ikke får den med

    Skriv kommentar