Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Elsk Mig Igen

Dato: 17/02/2014 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Music
Instruktør: Mehdi Avaz
Skuespillere: Apríl Smáradóttir, Rasmus Thude
Spilletid: N/A
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Da en nygift ung kvinde vågner med hukommelsestab efter en ulykke, må hendes mand hjælpe hende med at komme sig – og vinde hendes kærlighed tilbage.


Se Elsk Mig Igen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Elsk Mig Igen kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 17. februar, 2014 havde Elsk Mig Igen premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Elsk Mig Igen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Elsk Mig Igen nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Elsk Mig Igen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Elsk Mig Igen stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
1 kommentar til Elsk Mig Igen

  1. Dorthea - kl. 22:57, 28-11-2015:

    Hvorfor er den fjernede fra netflix ?

    Skriv kommentar