Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Escape from Alcatraz

Dato: 17/02/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1979
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Don Siegel
Skuespillere: Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom, Jack Thibeau
Spilletid: 112 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: Dette er en fascinerende fortælling om de eneste tre mænd, der er flygtet fra det berygtede, lukkede fængsel på Alcatraz. En stærk, realistisk rekonstruktion fra Alcatraz.


Se Escape from Alcatraz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 17. februar, 2015 havde Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Escape from Alcatraz nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Escape from Alcatraz stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar