Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Fairytaler

Dato: 27/02/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004–2005
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Henrik Koefoed
Spilletid: 28 min
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: 8.0

Resumé: Denne animationsserie præsenterer de tidløse eventyr af H. C. Andersen, hvis klassikere har inspireret såvel børn som voksne.


Se Fairytaler på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 27. februar, 2017 havde Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) (Sæson 2) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Fairytaler nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Fairytaler (Der var engang ... H.C. Andersen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Fairytaler (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar