Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage

Dato: 05/12/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Onkel Anders' sure tvilling Sofus vender hjem fra Australien med en ko og melder den til en malkekonkurrence. Far og børnene gør, hvad de kan, for at vinde Sofus' hjerte.

Se Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 5. december, 2016 havde Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar