Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix
21/02Forgotten

Da hans bortførte bror vender forandret tilbage uden at kunne huske de sidste 19 dage, begiver Jin-seok sig ud for at finde sandheden bag bortførelsen.

20/02Offside

Anders bor i en lille svensk by. Han er arbejdsløs og træner og spiller selv på det lokale herrefodboldhold, men det går ikke godt for klubben.

Mens alkymisten Edward Elric søger efter en måde at genskabe sin bror Als krop på, holder militærregeringen og mystiske monstre øje med ham.

Veninderne Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda tager på en tiltrængt ferie til eksotiske Abu Dhabi.

Politibetjente i Los Angeles indleder et innovativt program som mentorer for talentfulde studerende fra det barske bandekvarter, Watts.

Filmskabere følger USA’s præsident Barack Obama og hans udenrigspolitiske hold gennem 21 nationer, mens de skaber hans diplomatiske arv i hans sidste valgperiode.

En pludselig kræftdiagnose får Abbie til at lede efter en fremtidig kæreste til sin forlovede og barndomskæreste, Sam, som er håbløs til at date.

Sheriffen Pat Garrett bliver hyret til at bringe lov og orden i det vilde vesten, hvor han fortsætter på jagten på sin tidligere ven, Billy the Kid.

15/02Cruising

I New York i slutningen af 70’erne går en uerfaren betjent undercover i byens homoseksuelle barmiljø for at lede efter en sadistisk seriemorder.

Denne filmatisering af tegnefilmserien fra 1970’erne følger den tykke Albert, da han bliver trukket ind i den virkelige verden for at hjælpe en deprimeret teenager.

Batman og Nightwing er nødt til at slå sig sammen med Harley Quinn, da hendes gamle forbrydermakker, Poison Ivy, truer med at udslette menneskeheden på Jorden.

Find flere film på Netflix Danmark på næste side →