Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Olaf og Sven fra Frost tager på et vinterligt eventyr for at finde den perfekte juletradition til Elsa og Anna.

Efter otte års fængsel bliver en kvinde prøveløsladt, men denne nye chance trues af en ond mor, en tidligere alfons og et system, der arbejder imod hende.

Da et egyptisk band skal rejse til Israel for at spille ved åbningen af et arabisk kunstcenter, farer de vild og ender i en fjerntliggende ørkenby.

Et pludselig minde fra fortiden får Nemos glemsomme veninde til at opsøge fortiden med hjælp fra både gamle og nye venner for at blive genforenet med sin familie.

12/12Frozen

Til sin kroningsfest kommer dronning Elsa til at slippe sine kræfter løs og lægge hele Arendal under is. Hendes søster Anna må nu redde både riget og sin søster.

Elsa er forkølet, men vil alligevel planlægge den perfekte fødselsdagsfest for Anna. Men med hvert nys skaber hun kun mere kaos.

12/129. april

På en skæbnesvanger dag efter starten af 2. verdenskrig spærrer det modige danske cykelinfanteri vejen for de invaderende tyske styrker, mens de afventer hjælp.

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Sven rejser langt fra Arendelle i håb om at se nordlyset, før det er for sent.

Judd Apatow vender tilbage til standup efter 25 år, hvor han taler om at leve sammen med tre kvinder, sjove episoder fra sin karriere og meget mere.

Da en passiv engelsklærer utilsigtet raser over sin irritable kollega, mødes de to til et godt gammeldags slagsmål.

Léon er lejemorder i New York, men må pludselig tage sig af den 12-årige Mathilda, da hendes familie bliver myrdet af en korrupt narkotikabetjent.

Find flere film på Netflix Danmark på næste side →