Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Kevin James gør sit længe ventede comeback til standup i denne familievenlige special, hvor han taler om forældrerollen, fans, sin foragt for allergier og meget mere.

En succesfuld plastikkirurg på vej mod Hollywood må finde tålmodigheden frem, da et mindre uheld gør, at han dømmes til samfundstjeneste i en lille by i South Carolina.

I dønningerne efter en invasion fra rummet slutter en suspenderet betjent fra Los Angeles sig sammen med overlevende for at standse angrebet og redde de tilfangetagne.

Chefen for et pladeselskab genforenes efter mange år med sin døende far, en berømt fotograf, på en tur til det sidste sted, der fremkalder Kodachrome-film.

20/04Dude

Fire bedste venner håndterer tab og skelsættende ændringer i deres liv – og ryger en masse pot – i deres sidste to uger af high school.

Efter omfattende prøver bliver en lille gruppe dygtige, kvindelige piloter i 1961 bedt om at træde til side, da kun mænd bliver udvalgt til rumprogrammet.

Teen Titans kæmper mod kultlederen Brother Blood, som har hyret Deathstroke og en dobbeltagent til sin plan om at stjæle deres superkræfter.

12-årige Oskar er de lokale bøllers foretrukne offer. Det ændrer sig, da han møder den nye nabodatter, som er lidt speciel og har forbindelse til en række makabre mord.

17/04Lockup: Chain Linked (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne dokumentarserie fortæller forskellige indsattes historier gennem optagelser bag kulisserne og besøg i forskellige fængsler.

Journalisten Rob er på jagt efter en historie, da han møder Lyn, en fyr der hævder at tilhøre en eksperimental afdeling i den amerikanske hær.

Superman fører an i et kortstog for at fjerne verdens atomvåben, men først må han klare Lex Luthor og hans nyeste påfund, Nuclear Man.

Find flere film på Netflix Danmark på næste side →