Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Da klassen opfører et halloweenstykke om en dreng, der efterlader sine venner til fordel for et uhyggeligt nyt sted, påvirker det en elev ekstra meget.

20/03Giant

I 1843 vender krigskrøblingen Martin tilbage til sin baskiske fødestavn og opdager, at hans bror er blevet en kæmpe. Sammen gør de ham til et cirkusnummer.

Da en paramilitær gruppe gennemfører en voldelig overtagelse af Det Hvide Hus, må præsidenten forsøge at skjule sig for forbryderne, indtil han kan blive reddet.

Aikido-mesteren Steven Segal spiller Gino Felino, en rebelsk strisser, der er vokset op i Brooklyns gader og er respekteret af folk fra begge sider af loven.

Da et nødsignal præcist viser, hvor hans bedstefar befinder sig på en ukendt ø, går teenageren Sean Anderson sammen med en usandsynlig alliancepartner: sin stedfar.

19/03Blindness

Da en mystisk epidemi af blindhed bryder ud, isoleres de smittede på et nedlagt sindssygehospital. Nye patienter kommer til hver dag, indtil der ikke længere er plads.

19/03Flowers

Tre liv forandres for altid, da en kvinde modtager en buket blomster uden afsender, som vækker minder og tanker om mistet kærlighed.

18/03Solstorm

En succesrig advokat vender tilbage til sin hjemby for at finde ud af sandheden om en barndomsven, der er mistænkt for mordet på sin bror.

En korrupt betjent, hvis dårlige vaner blandt andet inkluderer narkotika, spil og modtagelse af bestikkelse, undersøger mordene på fem illegale indvandrere.

Poppy er en fri sjæl med et stort hjerte. Hun rører folk med sit overskud og humør, men da hun begynder at tage køretimer, står hun over for en udfordring.

16/03Benji

En målbevidst hund kommer til undsætning og hjælper med at samle en splittet familie, da en ung dreng og hans søster kommer i alvorlig fare.