Følg Flixfilm på Facebook - Nye film på Netflix Danmark - Netop tilføjet;
Nye film på Netflix

Den australske komiker Hannah Gadsby laver standup på sin egen måde og sammensætter punchlines med personlige afsløringer om køn, seksualitet og barndommens tumult.

19/06Moana

En polynesisk pige, der er udvalgt til at skulle være høvding på sin ø, tager på en farlig tur med en pralende halvgud for at gøre hans fejl god igen og redde sit folk.

I en nær fremtid bliver enlige mennesker jaget og tvunget til at finde en partner inden 45 dage, hvis de ikke vil forvandles til dyr og henvises til et liv i naturen.

Der bliver kastet godt med mudder, da en uerfaren kandidat, med to konspirerende donatorer i ryggen, stiller op imod et mangeårigt kongresmedlem.

I 1953 bedømmes kvinderne på Wellesley College efter, hvor godt de gifter sig – indtil ankomsten af en professor, som truer med at ændre tingenes tilstand.

15/06Set It Up

To betrængte sekretærer har hårdt brug for en pause fra kontoret og slår sig sammen for at narre deres chefer, der er arbejdsnarkomaner, til at forelske sig i hinanden.

Følg en ultrarunner, når han gør sit sidste forsøg på at gennemføre de 3.500 kilometer på Appalachian Trail på rekordtid.

Som supplement til Bombay Talkies fra 2013 udforsker fire kortfilm fra fire af Indiens største instruktører kærlighed, sex og forhold i det moderne Indien.

Årtier efter at være blevet forladt som et lille barn finder Chiara sin mor og beder hende om at tilbringe 10 dage sammen med hende på et afsides sted.

15/06Maktub

Efter at have overlevet et bombeangreb ændrer to forbrydere i Jerusalem deres metoder og sætter sig for at opfylde fremmedes bønner ved Grædemuren.

I Billund i Danmark ligger der et hus på 12.000 m². Det er bygget af 25 millioner legoklodser og beundres af børn i alle aldre.