Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår

Dato: 29/12/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Ring nytåret ind i bedste Tanner-Fuller-Gibbler-stil med boblende cider, et hus med masser af larm og en familie, der elsker sjov og ballade – og fester.

Se Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 29. december, 2016 havde Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar