Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Husk Mig Nu

Dato: 15/11/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: 17-årige Valentina drømmer om at blive showgirl, 18-årige Paolo længes efter en kæreste, faderen Carlo kvæstes i et biluheld, og hans kone Giulia vil være skuespiller.


Se Husk Mig Nu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Husk Mig Nu kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 15. november, 2013 havde Husk Mig Nu premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Husk Mig Nu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Husk Mig Nu nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Husk Mig Nu er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Husk Mig Nu stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar