Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


I Am Michael

Dato: 26/06/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Justin Kelly
Skuespillere: James Franco, Zachary Quinto, Emma Roberts, Charlie Carver
Spilletid: 98 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.7

Resumé: Homoaktivisten Michael Glatze begynder en pinefuld færd, da han beslutter sig for at give afkald på sin seksualitet til fordel for religionen.

Se I Am Michael på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

I Am Michael kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 26. juni, 2017 havde I Am Michael premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om I Am Michael ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til I Am Michael nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til I Am Michael er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at I Am Michael stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
1 kommentar til I Am Michael

  1. Anni - kl. 11:09, 26-06-2017:

    jeg syndes at det er synd at tro på at den Amerikanske version af Gud kan helbrede Homosexualitet. også skriver de at det er en sygdom at være Homo- og man kan kurrers for det. Lad da folk selv bestemme det er jo deres liv. ikke dit eller mit :o)

    Skriv kommentar