Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Dato: 24/02/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En genert sygehjælper får en ny chance i livet, da hun og en enspænder fra nabolaget opsporer de uvæsner, der brød ind i hendes hus.


Se I Don’t Feel at Home in This World Anymore på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

I Don’t Feel at Home in This World Anymore kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 24. februar, 2017 havde I Don’t Feel at Home in This World Anymore premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om I Don’t Feel at Home in This World Anymore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til I Don’t Feel at Home in This World Anymore nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til I Don’t Feel at Home in This World Anymore er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at I Don’t Feel at Home in This World Anymore stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar