Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Joshua: Teenager vs. Superpower

Dato: 26/05/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Joe Piscatella
Skuespillere: Joshua 'Chi-Fung' Wong
Spilletid: 79 min
Sprog: English, Cantonese
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: Teenageaktivisten Joshua Wong mobiliserer unge i Hongkong til at gå på gaden i et forsøg på at bevare deres selvstændighed i forhold til Kina.


Se Joshua: Teenager vs. Superpower på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 26. maj, 2017 havde Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Joshua: Teenager vs. Superpower nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Joshua: Teenager vs. Superpower stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar