Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Journey to Greenland

Dato: 29/01/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Sébastien Betbeder
Skuespillere: Thomas Blanchard, Thomas Scimeca, François Chattot, Ole Eliassen
Spilletid: 98 min
Sprog: French, Greenlandic, English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Efter de er flygtet fra Paris til en fjern bygd i Grønland, bliver to deltidsskuespillere opslugt af den gamle inuitkultur og knytter uventede bånd.


Se Journey to Greenland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 29. januar, 2017 havde Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Journey to Greenland nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Journey to Greenland stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar