Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Justice League: The Flashpoint Paradox

Dato: 02/07/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Justin Chambers, C. Thomas Howell, Michael B. Jordan, Kevin McKidd
Spilletid: 75 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.1

Resumé: Da en tidsrejse skaber tidsforskydninger og en ændret nutid for Flash, der ikke har nogen kræfter længere, beder han Batman om hjælp.


Se Justice League: The Flashpoint Paradox på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Justice League: The Flashpoint Paradox kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 2. juli, 2014 havde Justice League: The Flashpoint Paradox premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: The Flashpoint Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Justice League: The Flashpoint Paradox nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Justice League: The Flashpoint Paradox er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Justice League: The Flashpoint Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar