Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Legend Quest: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Vi håber, du får en legendarisk fødselsdag fyldt med gaver og kage – vi håber ikke, at der dukker en ubuden spøgelsesgæst op blandt dine gæster!


Se Legend Quest: Happy Birthday to You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Legend Quest: Happy Birthday to You! (Legenderne: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Legend Quest: Happy Birthday to You! (Legenderne: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Legend Quest: Happy Birthday to You! nedenfor:Fra premieredatoen (15. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Legend Quest: Happy Birthday to You! (Legenderne: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Legend Quest: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar