Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Little Witch Academia

Dato: 15/08/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megumi Han, Erica Mendez, Alexis Nichols, Fumiko Orikasa
Spilletid: 25 min
Sprog: Japanese
IMDB-bedømmelse: 8.2

Resumé: Akko starter på hekseakademiet. Hun er ikke den bedste studerende, men hendes gåpåmod giver pote for hende selv og hendes venner.


Se Little Witch Academia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 15. august, 2017 havde Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) (Sæson 2) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Little Witch Academia nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Little Witch Academia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
1 kommentar til Little Witch Academia

  1. Nickolai - kl. 04:52, 19-08-2017:

    Hej flixfilm tror i der kommer flere sæsoner af serien da det giver sig selv at folk nok vil vide hvor god heks akko bliver plus tror mange elsker serien den er virkelig god og spændene som en anime skal være men vi som har set serien vil gerne se den historie til ende.

    Skriv kommentar