Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lockup: Disturbing the Peace

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Kom med bag scenen i et af de mest berygtede fængsler i dette brutalt ærlige portræt af livet bag tremmerne for indsatte og fængselsbetjente.


Se Lockup: Disturbing the Peace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lockup: Disturbing the Peace (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lockup: Disturbing the Peace (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Lockup: Disturbing the Peace nedenfor:Fra premieredatoen (1. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Lockup: Disturbing the Peace er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Lockup: Disturbing the Peace (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar