Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Los Últimos de Filipinas

Dato: 02/06/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Mens Spanien giver afkald på sine sidste kolonier, involveres en kamptræt forpost i en lang, brutal og indimellem bizar kamp med filippinske oprørere.


Se Los Últimos de Filipinas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 2. juni, 2017 havde Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Los Últimos de Filipinas nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Los Últimos de Filipinas (1898 – de sidste på Filippinerne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Los Últimos de Filipinas stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar