Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Lucifer

01/09/2017 | 3 kommentarer

Indspilningsår: 2015–
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside
Spilletid: 42 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.3

Resumé: Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.


Se Lucifer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lucifer (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lucifer (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Lucifer nedenfor:Fra premieredatoen (1. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Lucifer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Lucifer (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
3 kommentarer til Lucifer

 1. Inge-Mette - kl. 13:57, 06-09-2017:

  Lucifer er endnu et skud på stammen af tegneseriefigurer, som har bevæget sig over i seriemediet. Det er en Vertigo-serie, og det kan ses. Moralen er anløbet og humoren er kulsort. Oprindelig er Lucifer blond, men her har man valgt den britiske skuespiller Tom Ellis, som er høj, mørk og elegant. Det tilgiver man gerne, han kan være både dæmonisk farlig, sexet, charmerende og venligt småforvirret. (Som fan af Gaiman forekommer Tom Ellis mig at komme tæt på hans særlige persongalleri.) Og så har han selvironi, hvad der er en god idé i en serie, som både udforsker spørgsmålet om, hvad djævelen kan få tiden til at gå med på jorden, og en klassisk kriminalserie. Hans forhold til politikvinden Chloe Decker og deres samarbejde om opklaring af mord i Los Angeles er et af omdrejningspunkterne i serien.
  Serien spiller med forholdet mellem den kendte verden og den overnaturlige – eller snarere guddommelige verden, som repræsenteres af Lucifer og hans familie af engle, dæmoner og Gud og Gudinde – når nu udgangspunktet er den bibelske Lucifer, englen som blev kastet ud fra Himmelen og blev regent i Helvede.
  Serien Lucifer kan ses som en krimikomedie med overnaturlige elementer, men hvis man vil gå lidt dybere og nørde rundt i de elegante replikker (den er virkelig fremragende skrevet), kan man også det. Og så er alle skuespillere i serien gode – og guddommeligt smukke, som det hører sig til i en serie med Djævelen selv som omdrejningspunkt.

 2. Ragnhild - kl. 21:02, 19-09-2017:

  Jeg siger det kort: Lucifer er en fantastisk serie. Elsker dens humor. Begræder kun at der går et helt år før 3. sæson kommer på Netflix. Tom Ellis er lidt guf…..

 3. Susanne - kl. 09:43, 21-09-2017:

  Fantastisk humoristisk serie. Syntes der er svært at finde en serie, man har lyst til at se alle afsnit på en gang. Sådan en serie er Lucifer. Djævelsk godt lavet. Tak Netflix for denne serie 😀

  Skriv kommentar