Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Matt Shepard Is a Friend of Mine

Dato: 14/06/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Michele Josue
Skuespillere: N/A
Spilletid: 89 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: Denne dokumentar fortæller historien om Matthew Shepard, hvis berygtede mord i 1998 efterlod hans familie og venner sønderknuste.

Se Matt Shepard Is a Friend of Mine på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Matt Shepard Is a Friend of Mine kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 14. juni, 2016 havde Matt Shepard Is a Friend of Mine premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Matt Shepard Is a Friend of Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Matt Shepard Is a Friend of Mine nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Matt Shepard Is a Friend of Mine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Matt Shepard Is a Friend of Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar