Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Matt Shepard Is a Friend of Mine

Dato: 14/06/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Kategori: Documentary, Biography, History
Instruktør: Michele Josue
Skuespillere: N/A
Spilletid: 89 min
Sprog: English
IMDB-karakter: 7.6

Resumé: Denne dokumentar fortæller historien om Matthew Shepard, hvis berygtede mord i 1998 efterlod hans familie og venner sønderknuste.

Se Matt Shepard Is a Friend of Mine på Netflix Danmark
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Matt Shepard Is a Friend of Mine havde premiere på Netflix Danmark d. 14. juni, 2016. Fra denne dato går deres oftest 6-12 måneder før Matt Shepard Is a Friend of Mine kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis titlen er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se traileren til Matt Shepard Is a Friend of Mine:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Matt Shepard Is a Friend of Mine er autogenereret. Dermed kan der være fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Matt Shepard Is a Friend of Mine stadig er tilgængelig på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg hvilket betyder, at film og serier løbende bliver skiftet ud.
    Skriv kommentar