Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Mia og Mig

Dato: 03/11/2014 | 4 kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En mystisk gave fra hendes afdøde forældre sender den 12-årige Mia ind i en verden af elver, enhjørninger og en ond dronning ved navn Panthea.


Se Mia og Mig på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mia og Mig kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 3. november, 2014 havde Mia og Mig premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Mia og Mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Mia og Mig nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Mia og Mig er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Mia og Mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
4 kommentarer til Mia og Mig

 1. Alberte - kl. 13:58, 27-04-2016:

  Hej flixfilm.

  Kommer mia og mig sæson 2 ud på Netflix? Det vil jeg gerne have den gjorde.

 2. klara - kl. 10:31, 28-07-2016:

  hej flixfilm.

  jeg håber virkelig at mia og mig sæson 2 kommer ud på netflix.

 3. katrine - kl. 10:34, 28-07-2016:

  Hej flixfilm.

  jeg håber lige så meget som de andre at mia og mig sæson 2 kommer ud på netflix. Håber virkelig i kan få det til at ske. Kh Katrine 4. Malou - kl. 10:37, 28-07-2016:

  det ville være mega fedt hvis mia og mig sæson 2 kom ud på netflix. Det tror jeg også de andre synes som har skrevet. Håber virkelig det kan gå i opfyldelse.

  Skriv kommentar