Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm og FilmHulen Podcast #7 – ‘The Cloverfield Paradox’

25/02/2018 | Ingen kommentarer

I den nyeste udgave af FilmHulen har værterne Lars og Morten kastet sig over den tyske Netflix-filmen ‘The Cloverfield Paradox’, som fik suprise-premiere på streamingtjenesten den 5. februar 2018.

Værterne skriver om programmet, som kan høres nederst i artiklen;

Vi har set ‘The Cloverfield Paradox’ og denne gang bakker vi andre anmeldere op i, at det ikke er den bedste film i rækken. Det er der kommet et sjovt og spændende podcast ud af. Det er tydeligt fra starten af programmet at vi ikke er så begejstret for filmen. Dog forsøger vi at finde positive elementer frem, så det ikke bliver ren nedslagtning. Vi taler også om Michael Bay og filmen ’10 Cloverfield Lane’.

Til sidst placerer vi ‘The Cloverfield Paradox’ i vores rangeringssystem, hvor kategorierne er: ”VHS-bånd på loftet”, ”Bare stream den”, ”Blu-ray på hylden” og ”Hall of fame”.

Læs hele artiklen…


Netflix foreslår: 5 suveræne sportsfilm

23/02/2018 | Ingen kommentarer

Vinter-OL i PyeongChang blev skudt i gang den 8. februar og har budt på diverse discipliner lige fra kælk til curling og skihop. Vinterlegene er nu ved at nå til vejs ende, og hører du til de OL-entusiaster, der har nydt de mange timers underholdning de sidste uger, så fortvivl ikke.

Der findes nemlig et stort antal film og serier på streamingtjenesten Netflix, som omhandler sveddryppende sportsgrene der får adrenalinen i top – Helt uden at forlade sofaen.

Netflix har herunder samlet 5 suveræne sportsfilm til dig, der slet ikke har fået nok af sport. God fornøjelse!

Læs hele artiklen…Mordmysterie optrævles i ny mini-serie; ‘Collateral’

22/02/2018 | Ingen kommentarer

‘Collateral’ er navnet på en ny Netflix-serie med den Oscar- og Gloden Globe-nominerede Carey Mulligan i hovedrollen, som får eksklusiv premiere den 9. marts.

I serien, som er skabt af David Hare (‘The Hours’, ‘The Reader’) og instrueret af SJ Clarkson (‘Jessica Jones’, ‘The Defenders’), bliver detektiven Kip Glaspie (Carey Mulligan) kaldt ud i felten efter et ungt pizzabud er blevet skudtdræbt i det sydlige London. Hun finder dog ud af at det ikke er et helt almindeligt pizzabud, da der er tale om en syrisk flygtning ved navn Abdullah Asif (Sam Otto).

Se en trailer til ‘Collateral’ nederst i artiklen.

Mordet virker professionelt udført og det eneste vidne er en narkotikapåvirket kvinde, som i sidste ende udlevere et falsk navn og adresse til politiet. Historien spænder sig over 4 dage mens Kip forsøger, at finde ud af hvem og hvorfor Abdullah blev myrdet, hvilket blandt andet indebære indblanding af politikeren David Mars (John Simm), hvis ex-kone bestilte pizzaen.

Læs hele artiklen…


Amatørbagere i nyt bagedyst-show på Netflix

22/02/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har øjensynligt opfattet at folk er vilde med søde sager og sidder klinet til skærmen når programmer som ‘Den Store Bagedyst’ bliver vist. Derfor er Netflix nu klar med deres eget kagebage-program; ‘Nailed It’ – med den knap så mundrette danske titel ‘At Ramme Plat’. Showet får premiere den 9 marts.

I reality-showet medvirker en række amatørbagere, der skal prøveat genskabe spiselige mesterværker for at vinde 10.000 dollars. Det er en reality-konkurrence, og der fejles spektakulært, da niveauet for amatørbagerne er rigtig lang fra det vi kender fra ‘Den Store Bagedyst’ på DR. De er med andre ord rigtig dårlige!

Netflix har udsendt en trailer til ‘Nailed It’, som kan findes nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Everything Sucks!’ – sæson 1

22/02/2018 | Ingen kommentarer

‘Everything Sucks!’ er en ærlig og charmerende serie om at være teenager i en tid med discman, musik på MTV og masser af Oasis. Netflix er gået all-in på 90’er-nostalgi og slipper fint af sted med det.

Skrevet af Frederikke Goth.

Velkommen til Boring High School. Navnet afslører ganske tydeligt, at skolen er beliggende i en lille provinsby, hvor der ikke sker en dyt. På Boring High School kan du møde alle klassiske klichéer, du kender fra high school-filmene: nørderne, crushet, den lede pige og den populære sidsteårs-fyr. Her er alt som på de fleste andre fiktive high schools – og rammerne for hele herligheden er sat til at foregå for lidt mere end en snes år siden. 
 
Læs hele artiklen…