Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Netflix køber ‘The Irishman’ af Martin Scorsese med Robert De Niro

Dato: 22/02/2017 | Ingen kommentarer

Den anerkendte instruktør Martin Scorsese har samlet vennerne bestående af Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale og Harvey Keitel til den nye film ‘The Irishman’, der får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix i 2018.

Det skriver de amerikanske medier Deadline og Variety.

‘The Irishman’ er baseret på virkelige hændelser, som beskrevet i bogen ‘I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt i 2004, som følger gangster-lejemorderen Frank “The Irishman” Sheeran, der var involveret i det angivelige mord på Jimmy Hoffa, som forsvandt i 1976 og aldrig er blevet fundet.

Frank Sheeran fortalte sin ven Charles Brandt om mordet på Jimmy Hoffa kort før sin død i 2003.

Læs hele artiklen…


Stor oprydning hos Netflix: 164 film på vej væk

Dato: 22/02/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og serier, hvilket betyder at nye titler hele tiden kommer til, mens andre forsvinder. Nu lader det imidlertid at udvalget står overfor en større oprydning.

UPDATE 22/02/2017: Artiklen er blevet opdateret med flere film.

Flixfilm.dk er blevet bekendt med at hele 164 film nærmer sig sidste visningsdato, hvilket bekræftes af oplysninger på Netflix’ officielle hjemmeside. Efter den 1. marts ville alle nævnte film i denne artikel således ikke længere kunne ses på Netflix Danmark.

Blandt titlerne, som nærmer sig sidste udløbsdato, finder man det Oscar-vindende drama ‘A Beautiful Mind’, den vanvittige komedie ‘Tropic Thunder’, genindspilningen af Disney-klassikeren ‘Cinderella’, samt vinderen af årets bedste film i 2008; ‘No Country for Old Men’.

Størstedelen af de nævnte film, som forsvinder, blev tilføjet til Netflix i starten af oktober 2016, og det er således præcis efter fem måneder, at de øjensynligt bliver taget af streamingtjenesten igen.

Her kan du se alle de film, som ikke længere kan ses på Netflix Danmark efter den 1. marts;

Læs hele artiklen…Nordisk slow-tv på Netflix

Dato: 21/02/2017 | Ingen kommentarer

Er du tit træt og deprimeret over de mørke dage og savner det opkvikkende lys om sommeren, så prøv det nye slow-tv-program ‘Sunlamp For Your Home’ på Netflix!

Sunlamp For Your Home er et anderledes program fra Netflix for det byder hverken på skrækindjagende monstre som i Stranger Things eller hæsblæsende skyderier som i Narcos.

Programmet er specielt udviklet til de nordiske beboere og byder på en times glødende sollampe i tv-format.

I omgivelser med stearinlys, Stellan Skarsgård, Kay Bojesens Abe og lyden af Nordens kendetegnende blæst, lyser sollampen op og sender varme ud i stuerne.

Læs hele artiklen…


Netflix-talkshowet ‘Chelsea’ får nyt format

Dato: 21/02/2017 | Ingen kommentarer

Sidste år havde streamingtjenesten Netflix premiere på deres første talkshow efter flere års fokus udelukkende på originale film og serier.

Talkshowet Chelsea løb over 30 uger i 2016 og nu melder streamingtjenesten og værten Chelsea Handler sig klar til sæson 2.

Det annoncerer Chelsea Handler i en video på Youtube, som kan ses nederst.

Sæson 2 får premiere 14. april på Netflix Danmark og der vil komme nye programmer de efterfølgende 30 uger.

Modsat sæson 1 hvor der kom et nyt afsnit onsdag, torsdag og fredag, får sæson 2 et nyt ugentligt format, således der kun kommer ét afsnit om ugen – altså mod tre episoder i sidste sæson.

Læs hele artiklen…


Nye titler på Netflix i uge 7

Dato: 20/02/2017 | Ingen kommentarer

I sidste uge blev der tilføjet 29 nye film og serier til Netflix’ danske udvalg. Blandt nyhederne finder man nye afsnit af Family Guy, Chef’s Table, The Seven Deadly Sins og Project Mc², samt den nye drama-serie The People v. O.J. Simpson: American Crime Story, som vandt intet mindre end 22 Emmy Awards ved uddelingen i 2016.

Se alle de nye film og serier på Netflix Danmark herunder;

A Heavy Heart
A Thousand Words
Aram, Aram
Break Up Club
Chef’s Table (Nye afsnit)

Closer
Dragons: Race to the Edge (Nye afsnit)
Family Guy (Nye afsnit)
Gantz:O
Girlfriend’s Day

Læs hele artiklen…