Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Netflix diskuterer film og serier i ny podcast

24/04/2018 | Ingen kommentarer

Selvom podcasts efterhånden har eksisteret i mange år bliver det digitale “radio-medie” ved med at tiltrække nye lyttere i takt med at flere og flere programmer lanceres.

Streamingtjenesten Netflix har nu også fået øje på udviklingen og lancerer således deres egen podcast med navnet; ‘You Can’t Make This Up’.

I hver episoder af podcasten vil et panel bestående af journalister, filmskabere, produktionsledere, komikere mv. diskutere bestemte Netflix-produktioner, som indbyder til dybere analyse.

Lyttere kan endvidere forvente anekdoter fra menneskerne bag programmerne og reaktioner fra seerne.

Læs hele artiklen…


Wrestlingdamerne fra ‘Glow’ er snart klar til næste runde

24/04/2018 | Ingen kommentarer

Netflix-serien ‘Glow’ vender tilbage med sæson 2 den 29 juni 2018.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse og har samtidig udgivet en trailer, der kan ses nederst i artiklen.

Den 80’er inspirerede dramaserie, som er skabt af Jenji Kohan, der ligeledes er hjernen bag ‘Orange Is the New Black’, handler om gruppe kvinder, som begynder at dyrke wrestling og hvor de i den nye og kommende sæson begynder at vinde berømmelse i lokalområdet melder problemerne sig også – dem som oftest følger med når man er i offentlighedens søgelys.

I klippet som Netflix netop har udgivet ses den farverige westlinggruppe i fuldt vigør mens de “lipsync’er” til hittet ‘Maniac’ fra filmklassikeren ‘Flashdance’.

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘The Alienist’

23/04/2018 | Ingen kommentarer

Udskårne øjne, trækkerdrenge, fugtige hospitalskældre … Jo, der er masser at væmmes over i den nye krimiserie ‘The Alienist’, der omhandler en seriemorder langt før man overhovedet vidste, at den slags fandtes.

Skrevet af Søren Meinertz.

I 1890’erne er New York en sand smeltedigel. Immigrantbådene fra Europa strømmer til Ellis Island, psykiatrien har vist sit ansigt og kæmper en højlydt kamp mod den konservative, katolske kirke og politiet er bundkorrupt. Midt i alt dette står kunsttegneren John Moore og den uortodokse psykolog Laszlo Kreiszler, der netop har fået til opgave at opklare et bestialsk mord på en ung, mandlig prostitueret, da politiet ikke kunne være mere ligeglad med sådan en ”sodomite”.

Læs hele artiklen…


Nyt på Netflix i uge 16

23/04/2018 | Ingen kommentarer

Netflix har den seneste uge tilføjet 24 film og serier til tjenesten, heriblandt The Men Who Stare at Goats og Beyond Skyline, samt serierne og nye sæsoner af 12 Monkeys, Dope, The Last Kingdom og The Alienist.

Se alle de nye titler herunder;

12 Monkeys (Sæson 2)
Aggretsuko (Sæson 1)
Ainori Love Wagon: Asian Journey (Sæson 1)
Beyond Skyline
Charité (Sæson 1)

Denial
Dope (Sæson 2)
Dude
Flipped
Kodachrome

Læs hele artiklen…


Netflix introducerer trailers i app til iPhone

22/04/2018 | Ingen kommentarer

Netflix er ved at udrulle en opdatering af deres applikation til iPhone og senere Android, som introducerer trailers – eller små klip om man vil – således man kan få et indblik i en given film eller serie og hurtigt vurdere om det har interesse.

Det oplyser Netflix.

De små klip afspilles ikke automatisk, men foregår på samme måde som “Stories” fra Instagram og Snapchat. Hvis man benytter førnævnte sociale medier, så vil den nye funktion være særdeles velkendt eftersom det er bygget op på nøjagtig samme måde.

Film- og serietitlerne vil være markeret med en cirkel rundt, der ved et tryk aktiverer en 30-sekunders video, som er tilpasset mobiltelefonens vertikale skærm, således man ikke behøver vende den.

Klippene afspilles i samme “slideshow”-format som Instagram og Snapchat, hvilket betyder at man kan swipe eller hurtigt trykke sig videre til næste video.

Læs hele artiklen…