Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nye film og serier på Netflix i uge 46

20/11/2017 | Ingen kommentarer

Vi har endnu en gang samlet en liste over hvilke film og tv-serier, der blev tilføjet til Netflix Danmark i løbet af sidste uge. Den komplette liste finder du nedenfor.

Blandt de 26 tilføjelser finder man det seneste skud på stammen i samarbejdet mellem Marvel og Netflix; superhelte-serien The Punisher, samt ældre filmene Bad Ass, Braveheart, Collateral Beauty og Mudbound.

Her kan du se alle de nye film og serier;

A Christmas Prince
A Second Chance
Bad Ass
Braveheart
Chasing Trane: The John Coltrane Documentary

Læs hele artiklen…


Anmeldelse: ‘Jim & Andy: The Great Beyond’

20/11/2017 | Ingen kommentarer

‘Jim & Andy: The Great Beyond’ er en underholdende dokumentar med Jim Carrey i centrum om skabelsen af Andy Kaufman-portrættet ‘Man on the Moon’. Men samlet set er den et noget ujævnt portræt om Carreys gale method acting deroute og man bliver ikke klogere på galskaben bag galskaben.

Skrevet af Michael Larsen.

I den fine Hollywood-satire ‘Tropic Thunder’ giver Robert Downey Jr.’s gale method acting-skuespiller-figur en længere monolog om skuespillere, der giver slip på sig selv og bliver til de figurer, de spiller. Ben Stillers figur spillede en retarderet bonderøv, gav den hele armen og hans film ‘Simple Jack’ floppede. Til det siger Downey til Stiller: ”You went full retard, man. Never go full retard!” I Jim Carreys tilfælde med rollen som Andy Kaufman, he went full Kaufman!

Læs hele artiklen…Netflix bestiller ny religiøs drama-serie; ‘Messiah’

19/11/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har købt serien ‘Messiah’, som er en episk og spændingsfyldt drama-serie, der udforsker linjerne mellem religion, tro og politik,

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Messiah’, som får premiere i 2019, bliver beskrevet som en moderne “Jesus-krønike” og handler om den moderne verdens reaktion på en mand, som hævder at være Messias. I Mellemøsten har han fået mange tilhængere, men er han virkelig blevet sendt af Gud eller er det et stort svindelnummer, der truer den geopolitiske orden?

I de 10 episoder følger man historien fra flere vinkler og holdninger, herunder en ung CIA agent, en israelsk shin bet officer, en latino prædikant og hans datter fra Texas, en palæstinensisk flygtning og medierne med flere.

Læs hele artiklen…


Jenji Kohan kommer på lønningslisten hos Netflix

18/11/2017 | Ingen kommentarer

Skaberen af Netflix-serierne ‘Orange Is the New Black’ og ‘Glow’ er blevet en del af medarbejderstaben hos den amerikanske streamingtjeneste.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den Emmy-vindende manuskriptforfatter og producer Jenji Kohan (billede) er praktisk talt kommet på lønningslisten hos streamingtjenesten, og her skal hun være med til at udvikle nye film og serier til Netflix.

Aftalen er på flere år, og med successerne ‘Orange Is the New Black’ og ‘Glow’ for Netflix og komediedramaet ‘Weeds’, som hun lavede før sin debut på Netflix, har streamingtjenesten trukket det lange strå i kampen om at få en af de helt store kreative skabere på holdet.

Læs hele artiklen…


Sylvester Stallone tilbage med nye afsnit af gameshow

16/11/2017 | Ingen kommentarer

Den 15. december har streamingtjenesten Netflix premiere på anden sæson af gameshowet ‘Ultimate Beastmaster’ hvor deltagere fra hele verden kæmper mod hinanden i sveddryppende udfordringer.

Netflix har netop udsendt en trailer for den nye sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Showet, som er lavet af den verdenskendte skuespiller og machomand Sylvester Stallone (‘Creed’, ‘Grudge Match’, ‘The Expendables’) og Dave Broome (‘The Biggest Loser’, ‘Strong’) fortsætter i samme spor og i den nye sæson skal deltagerne således kæmpe mod hinanden på en “Wipeout”-lignende forhindringsbane, der er byder på fysisk krævende og hæsblæsende udfordringer.

Læs hele artiklen…