Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Nye film og serier på Netflix i uge 16

Dato: 24/04/2017 | Ingen kommentarer

I denne artikel kan du se en komplet liste over alle de film og serier, som fik premiere på Netflix Danmark i sidste uge. Find listen nedenfor.

Netflix havde blandt andet premiere på lang række nye originale serier, som Girlboss, der handler om en ung pige der som 22-årig begyndte at sælge vintagetøj på eBay. I en alder af blot 28 år, havde Amoruso opbygget et modeimperie og millionforretning under navnet Nasty Gal. Herudover havde Netflix premiere på den originale film Sand Castle med Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road), Henry Cavill (Man of Steel), og Logan Marshall-Green (Spider-Man: Homecoming) på rollelisten.

Herudover kan der også nævnes følge film-nyheder The Conjuring 2, Resident Evil: Afterlife og Southpaw.

Se alle nyhederne på Netflix herunder;

A Cinderella Story: If the Shoe Fits
A Plastic Ocean
Bill Nye Saves the World (Ny serie)
Bottom of the World
Cold Justice: Sex Crimes (Ny serie)

Læs hele artiklen…


‘Carmen Sandiego’ kommer som ny animationsserie på Netflix

Dato: 22/04/2017 | Ingen kommentarer

Netflix har netop annonceret at de har igangsat produktionen af en ny animationsserie baseret på den amerikanske franchise ‘Carmen Sandiego,’ som i 1980’erne blev udgivet som en række undervisningsspil til computeren.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Spillene omhandlede en organisation kaldet ACME Detective Agency, der var oprettet for at stoppe den internationale tyv Carmen Sandiego fra at begå forbrydelser over hele verden.

Den nye Netflix-serie vil byde på flere nye eventyr med Carmen Sandiego og vil samtidig fokusere på fortiden og besvare det presserende spørgsmål; Hvorfor valgte Carmen at blive en tyv?

Stemmerne i den nye Netflix-serie vil blive indtalt af Gina Rodriguez (Jane the Virgin), der er Carmen Sandiego, mens Finn Wolfhard (Stranger Things) vil være stemmen bag Player, som er Carmens ven og partner-in-crime.

Læs hele artiklen…Sidste sæson af ‘Penny Dreadful’ på Netflix i maj

Dato: 22/04/2017 | Ingen kommentarer

Tredje og sidste sæson af den amerikanske horror-serie ‘Penny Dreadful’ får premiere på Netflix Danmark den 2. maj 2017.

Det oplyser streamingtjenesten i en meddelelse til Flixfilm.dk.

I ‘Penny Dreadful’ er de klassiske fortællinger om Dracula, Frankenstein, Dr. Jekyll m.m. er flettet sammen i denne gyserserie, som udspiller sig i de mørke gader i det victorianske London.

‘Penny Dreadful’ sæson 3 er på 9 episoder og byder på en afslutning af hovedhistorien og man vil således ikke bagefter sidde tilbage med en masse uafklaret spørgsmål. Det er i øvrigt seriens skaber John Logan, som selv besluttede at lukke serien efter tredje sæson.

I serien medvirker bl.a. Josh Hartnett (Black Hawk Down), Reeve Carney (The Tempest), Timothy Dalton (James Bond: Licence to Kill) og Eva Green (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children).

Læs hele artiklen…


Kimmy Schmidt tilbage i nye afsnit

Dato: 20/04/2017 | Ingen kommentarer

Den ustyrlige Kimmy fra Netflix-serien ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ er tilbage på Netflix Danmark i en helt ny sæson, som får premiere den 19. maj.

Netflix har netop offentliggjort datoen i en Youtube-video, som kan ses nederst i artiklen.

Videoen viser at Kimmy i den nye sæson vælger at prøve kræfter med skolebænken for først gang efter at have levet under jorden hos en sekt i 15 år. Det går dog ikke helt uden problemer da hun render ind i en fyr, som viser interesse for hende.

Komedieserien ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ handler om Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), der bliver reddet fra en dommedagskult, hvor hun har været taget tilfange sammen med tre andre kvinder. Med kun en rygsæk, et par sneakers og et par bøger under armen er Kimmy klar til at vende tilbage til livet og derfor rejser hun til New York hvor hun begynder et nyt liv og eventyr.

Læs hele artiklen…


Nyheder på Netflix i maj

Dato: 20/04/2017 | 3 kommentarer

Selvom solen og de behagelige temperaturer så småt er begyndt at melde deres ankomst, så byder Netflix på en masse nye film og serier for dem, som fortrækker indendørs underholdning. I denne artikel kan du finde et udpluk af de nyheder, som får premiere på streamingtjenesten i løbet af maj 2017.

Man kan blandt glæde sig til den længeventede femte sæson af ‘House of Cards,’ som endelig får premiere efter godt 13 måneders venten. Den danske skuespiller Lars Mikkelsen er atter en gang med i serien som den russiske præsident Viktor Petrov og det bliver spændende at se hvilke udfordringer Frank Underwood må håndtere i den nye sæson. Alle afsnit af ‘House of Cards’ sæson 5 kan ses med det samme fra den 30. maj.

Det er også i maj, at Netflix kan løfte sløret for deres næste storfilm; den satiriske krigsfilm ‘War Machine’ med Brad Pitt i hovedrollen, som handler om en karismatisk general der som en anden berømthed fik tildelt kommandoen over NATOs styrker i Afghanistan blot for at blive pillet ned af en journalists afsløringer.

Læs hele artiklen…