Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Se Drew Barrymore som levende død i ny blodig Netflix-serie

Dato: 18/01/2017 | Ingen kommentarer

Den 2. februar har streamingtjenesten Netflix premiere på den nye mørke komdieserie, Santa Clarita Diet, der har Drew Barrymore (Charlie’s Angels, 50 First Dates, Never Been Kissed) og Timothy Olyphant (Justified, Mother’s day) i hovedrollerne.

Netflix har netop udsendt første trailer til serien, som kan ses nederst i artiklen.

Serien handler om parret Sheila (Barrymore) og Joel (Olyphant), der sammen med deres teenagedatter Abby (Liv Hewson) lever et stille og roligt liv sammen i den lille by Santa Clarita uden for LA – lige indtil Sheila får viklet hele familiens liv rundt på gulvet.

Traileren afslører dog, at der foregår ting og sager i Santa Clarita Diet, der måske ikke er helt normale (Hint: Sheila spiser mennesker).

Læs hele artiklen…


Webtoon ‘Love Alarm’ får nyt liv på Netflix

Dato: 17/01/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix kaster sig over deres første koreanske eventyr når Love Alarm, som er en webtoon fra Kye Young Chon – en af Koreas mest kendte tegneserie-forfattere – bliver omdannet til en ny orginal serie.

Det skriver Netflix i en pressemeddelese.

Love Alarm, der har en kæmpe fanbase i Korea og er blandt en af de mest populære webtoons, handler om en ukendt programmør, som udvikler en app, der kan fortælle om personer omkring har romantiske følelser for personen, som er i besiddelse af applikationen.

Serien, som bliver på 12 episoder og kan ses på Netflix til næste år, er produceret af Jaemoon Lee, som tidligere har stået bag de prisvindende drama-serie Signal og An Incomplete Life (a.k.a. Misaeng).

Læs hele artiklen…Smartphone-superkræfter i ny actionfilm fra Netflix: iBoy

Dato: 16/01/2017 | Ingen kommentarer

Netflix har netop sendte første trailer fra sci-fi-filmen iBoy på gaden, som kan ses på streamingtjensten senere på måneden.

Find traileren nederst i artiklen.

I iBoy følger man den normale teenager Tom, som får sit liv vendt på hovedet efter at være blevet overfaldet af nogle lokale ballademagere. Under kampen får Tom smadret sin smartphone mod hovedet hvilket efterlader nogle fragmenter i hans hjerne. Da han vågner fra koma har han udviklet en mærkelig superkræft hvilket gør det besværligt at vende tilbage til livet som teenager, og han beslutter sig derfor for at tage kampen op mod den kriminelle bande, der også tidligere har overfaldet hans bedste veninde Lucy.

Læs hele artiklen…


Nye titler på Netflix i uge 2

Dato: 16/01/2017 | Ingen kommentarer

I sidste uge blev der tilføjet 26 film og serier til streamingtjenesten Netflix . Blandt nyhederne finder man Walk Hard: The Dewey Cox Story, American Odyssey, Clinical, The Investigator: A British Crime Story samt serien A Series of Unfortunate Events.

Se alle de nye film og serier på Netflix Danmark herunder;

A Series of Unfortunate Events (Ny serie)
American Odyssey (Ny serie)
Berlin Calling
Casablancas: The Man Who Loved Women
Clinical

Estar o no estar
Favorite Son
Happily Married
Hostage to the Devil
How to Get Away with Murder (Nye afsnit)

Læs hele artiklen…


Arrested Development sæson 5 tæt på at blive en realitet

Dato: 12/01/2017 | Ingen kommentarer

Der er blevet sagt og skrevet meget om Arrested Development sæson 5 de seneste par år og selvom en af seriens skuespillere bekræftede på direkte tv i 2014, at serien ville vende tilbage, har det været meget sparsomt med informationer.

Nu er der dog endelig udvikling i sagen, da producer Brian Grazer forleden udtalte til det amerikanske medie Deadline, at alle seriens skuespillere er klar til at vende tilbage til serien og den endelige bekræftelse kun er få uger væk.

Dermed kan man se frem til et gensyn med Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi, Jeffrey Tambor, Tony Hale, Will Arnett, David Cross og Alia Shawkat, som alle har bærende roller i Arrested Development.

Læs hele artiklen…