Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Netflix forlænger aftale med Adam Sandler

Dato: 24/03/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix og Adam Sandler har netop forlænget deres samarbejde, hvilket betyder at den amerikanske komiker vil lave yderligere fire eksklusive film til Netflix.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den nuværende aftale mellem Adam Sandler og Netflix var også ved at udløbe, da Sandler snart har premiere på den tredje af de fire film; ‘Sandy Wexler’, som den oprindelige aftale bestod af.

Dermed kommer der fire nye film med Adam Sandler på Netflix Danmark. Allerede nu kan man se ‘The Ridiculous 6’, ‘The Do-Over’, mens den nye ‘Sandy Wexler’ får premiere den 14. april.

Læs hele artiklen…


Nyheder på Netflix i april

Dato: 23/03/2017 | 3 kommentarer

I april kommer der en masse ny underholdning på Netflix Danmark og i denne artikel finder du et udpluk af de film og serier, som du kan glæde dig til.

Glæd dig blandt andet til nye afsnit af Better Call Saul, som følger forvandling af advokaten Jimmy til det alter ego, som vi kender fra Breaking Bad; Saul Goodman. Herudover er der nye episoder i vente fra Hinterland, The Get Down og Chewing Gum.

Netflix har også premiere på en masse eksklusiv film i april, heriblandt Small Crimes med Nikolaj Coster-Waldau, Sandy Wexler med Adam Sandler, samt Sand Castle med Henry Cavill og Nicholas Hoult.

Se alle april-nyhederne på Netflix herunder;

Læs hele artiklen…Se første teaser til live-action filmen ‘Death Note’ fra Netflix

Dato: 23/03/2017 | Ingen kommentarer

Sidste år gav Netflix instruktøren Adam Wingard (Blair Witcht) grønt løs til at påbegynde optagelserne af filmen ‘Death Note,’ som er baseret på den populære anime/manga historie. Produktionen er stadig undervejs, men nu kan streamingtjenesten annoncere første teaser-trailer samt premieredatoen.

‘Death Note’ er baseret på den berømte japanske manga skrevet af Tsugumi Ohba og Takeshi Obata og følger en high school-elev, der finder en overnaturlig notesbog med stærke kræfter. Hvis ejeren skriver en persons navn i den og tegner personens ansigt, vil han eller hun dø. Med sine nye guddommelige evner begynder den unge mand at dræbe dem, han anser for uværdige til at leve.

Historiens popularitet kan også fastslås på det store antal af visninger teaser-traileren har haft i løbet af de seneste 24 timer, hvor klippet på nuværende tidspunkt blevet set over 3,6 millioner gange.

Find teaser-traileren til ‘Death Note’ nederst i artiklen.

Læs hele artiklen…


Nyt TV? Se hvilke Netflix anbefaler

Dato: 23/03/2017 | Ingen kommentarer

Netflix arbejder hele tiden på at gøre streaming-oplevelsen bedre og hvis du ønsker at få det fulde udbytte af dit Netflix-abonnement, så bør du købe et TV, som anbefales af streamingtjenesten.

Netflix introducerede sidste år begrebet “Netflix Recommended TVs” og er nu klar med en liste over 2017-modeller som streamingtjenesten anbefaler.

Hvis man køber et Netflix-anbefalet TV, så garanterer streamingtjenesten at brugervenlighed og kvalitet er i top. Samtidig forsikrer Netflix at menu-navigation fungerer upåklageligt og at afspilningen af film og serier starter lynhurtigt, som desuden er i høj opløsning således tekst og billeder står knivskarpt.

Foruden ovenstående forbedringer, får man også nye funktioner, hvis man køber et “Netflix Recommended TV”. Man kan blandt andet tænde for TV’et og bruge Netflix i løbet af få sekunder og skifte mellem apps og live TV lynhurtigt.

Læs hele artiklen…


Prisvindende Netflix-serie er snart tilbage

Dato: 22/03/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har annonceret, at serien ‘Master of None’ med komikeren Aziz Ansari i hovedrollen vender tilbage med en ny sæson den 12. maj.

Premieredatoen annonceres i en kort Youtube-video, som kan ses nederst i artiklen.

Komikeren Aziz Ansari, som både har skrevet, instrueret og spiller hovedrollen, har fået et regulært gennembrud med Master of None, der er blevet rost til skyerne af utallige medier. I 2016 blev første sæson af serien nomineret til hele fire Emmy Awards, heriblandt bedste komedieserie. Serien endte dog med at hjemtage prisen for bedste manuskript.

Master of None optrådte også på utallige lister over “bedste tv-serier i 2015′ fra medier som The Guardian, The New York Times, Vanity Fair, Variety, Vogue, og The Washington Post.

Læs hele artiklen…