Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Mark Hamill med i nye episoder af Guillermo del Toros ‘Trollhunters’

22/09/2017 | Ingen kommentarer

Senere i år får anden sæson af Guillermo del Toros animerede serie ‘Trollhunters’ premiere på Netflix Danmark.

Den eksakte premieredato er endnu ikke på plads, men Netflix har afsløret et par nye skuespillere, som vil blive en del af den allerede imponerende besætning bestående af bl.a. Kelsey Grammer, Jonathan Hyde og Ron Perlman.

Mark Hamill, Lena Headey og David Bradley og alle nye i den kommende sæson af ‘Trollhunters’, hvoraf førstenævnte nok er mest kendt for sin rolle som Luke Skywalker i de originale Star Wars.

Netflix har ligeledes også afsløret, at den nu afdøde Anton Yelchin, som ligger stemme til hovedrollen Jim Lake, Jr, og kendes fra bl.a. de tre Star Trek film fra 2009, også er med i den nye sæson. Han nåede at indtale sine stemmer inden han mistede livet i en tragisk bilulykke i 2016.

Læs hele artiklen…


Flixfilm og FilmHulen Vodcast #1 – ‘American Vandal’

22/09/2017 | Ingen kommentarer

Netflix laver flere og flere egenproduktioner, men hvad skal man se, når der er så meget at vælge mellem?

I samarbejde med FilmHulen, kan Flixfilm præsentere den første video podcast, hvor værterne Lars Aabom og Morten Jørgensen snakker om de nyeste Netflix Originals.

Se og hør første afsnit af programmet nederst.

Lars og Morten er to filmfans, som én gang om måneden vil lave et afsnit på Youtube hvor de anmelder film eller serier fra Netflix.

I første afsnit har Lars og Morten set ‘American Vandal’, en Netflix Original mockumentary, som omhandler to highschool elever, der sammen laver en dokumentar over klassekammeraten Dylan. Dylan anklages for at have lavet hærværk, i form af sjofle illustrationer af penisser, på 27 af undervisernes biler. I serien følger man de to highschoolelever, Peter og Sam, forsøger at opklare sagen “hvem tegnede penisserne?”, for var det i virkeligheden Dylan?

Læs hele artiklen…Femte gang er lykkens gang for ‘BoJack Horseman’

22/09/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den fallerede tv-hest ‘BoJack Horseman’ vender tilbage for en femte sæson.

Lad os dermed håbe, at femte gang er lykkens gang for BoJack, der gennem fire sæsoner har været på en evindelig deroute og forsøgt, at kæmpe sig tilbage til berømmelse og succes – oftest uden held.

Nyheden om den nye sæson rullede ind på BoJacks egen mobiltelefon, hvor Netflix overbringer ham de gode nyheder og samtidig gør det klart, at de ikke ville ringe og vække ham hvis nu BoJack tog en lur. De har åbenbart været haft problemer med at ringe før.

Læs hele artiklen…


Kuglerne flyver om ørerne i ny trailer til ‘The Punisher’

21/09/2017 | Ingen kommentarer

Til tonerne af Metallicas monsterhit ‘One’ og øredøvende maskingeværsalver, udsendte Netflix forleden den seneste trailer til serien om anti-helten ‘The Punisher’.

Se den Frank Castle aka ‘The Punisher’ give den fuld smadder i traileren nedenfor.

Streamingtjenesten er fortsat hemmelighedsfulde og har således ikke afsløre den præcise premieredato – andet end at ‘The Punisher’ kommer på Netflix inden årets udgang.

Krigsveteranen Frank Castle levede et roligt liv indtil hans familie blev brutal myrdet, hvilket gjorde ham ekstremt hævngerrig og koldblodig. I sin jagt på gerningsmændene opdager han dog en større konspiration i den kriminelle undergrund, som er mere uretfærdig end henrettelsen af hans egen familie.

Læs hele artiklen…


Første smugkig på Chris Pine i periodisk Netflix-drama; ‘Outlaw King’

20/09/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix er begyndt produktionen af det episke periode drama ‘Outlaw King’, og har således offentliggjort første billede af hovedrolleindehaveren Chris Pine som Robert the Bruce (Robert 1. af Skotland).

Billedet kan ses i fuld størrelse nedenfor.

Filmen, der instrueres af David Mackenzie, som stod bag sidste års Oscar-nominerede ‘Hell or High Water’, tager udgangspunkt i et ekstraordinært historisk år hvor Robert the Bruce forsøger at genvinde kontrol efter at være blevet kronet til Konge af Skotland – han bliver dog besejret efter et overraskelsesangreb og bliver gjort til en “outlaw” af den engelske konge og hans besættelsesstyrker.

Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) spiller som nævnt Robert the Bruce, mens han får følgeskab af Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals), Florence Pugh (Lady Macbeth), Tony Curran (Sons of Anarchy), Stephen Dillane (Game of Thrones) og Billy Howle (On Chesil Beach)

Læs hele artiklen…