Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nyheder på Netflix i juli 2018

22/06/2018 | Ingen kommentarer

Juli plejer at være måneden hvor mange danskere rejser mod de varme lande for at kunne slappe af og nye stilheden. Varmen ramte dog allerede Danmark i sidste måned og derfor har mange sikkert valgt at holde sommerferien i hjemlandet med håb om at det varme vejr fortsætter.

Vejret er altid usikkert i Danmark og det ved streamingtjenesten Netflix og derfor er de klar med en masse underholdning hvis ferien holdes indendørs!

I denne artikel kan du se et udpluk over de film og serier, som får premiere på Netflix i løbet af juli.

Listen opdateres løbende med at vi modtager informationer om flere kommende titler. Husk derfor at vender tilbage til artiklen senere for at se de nyeste tilføjelser.

Blandt nyhederne finder man genindspilningen af Stephen Kings ‘It’, der skabte frygt i alle biografsale, samt den amerikanske ‘Captain Phillips’ med Tom Hank, som er den baseret på den danske spillefilm ‘Kapringen’ fra 2012. Herudover kommer der også nye afsnit af ‘Suts’, ‘Orange Is the New Black’, ‘Anne With An E’ og meget meget mere.

Se listen med de kommende film og serier på Netflix her;

Læs hele artiklen…


‘Suits’ sæson 6 snart på Netflix

22/06/2018 | Ingen kommentarer

Den længeventede sjette sæson af advokatserien ‘Suits’ får premiere på Netflix Danmark den 13. juli.

Det oplyser streamingtjenesten Netflix til Flixfilm.dk.

Mange fristes garanteret til at sige: endelig! Det er nemlig snart halvanden år siden at der kom nye afsnit af den populære serie i det danske Netflix-bibliotek.

Selvom at ‘Suits’ sæson 6 endelig rammer Netflix, så er streamingtjenesten ikke helt up-to-date. Sæson 7 er nemlig allerede blevet vist i USA, mens sæson 8 starter til juli 2018.

Serien ‘Suits’ er blandt de absolutte mest populære serier på Netflix i Danmark viser opgørelser fra Flixfilm, som årligt har lavet lister over det mest populære og sete indhold på Netflix. Det er dermed garanteret, at en masse fans af serien vil blive glade for at høre om sjette sæsons snarlige ankomst.

Læs hele artiklen…


Netflix laver pop-up event i København

20/06/2018 | Ingen kommentarer

Mange danskere har binget sig igennem samtlige sæsoner af Friends og Gilmore Girls – og senest Stranger Things, der på kort tid har opnået samme kultstatus som de to førstnævnte.

Nu er der imidlertid godt nyt til de mange danske fans, for på torsdag kan du træde ind i de tre ikoniske univers, når Netflix torsdag, fredag og lørdag slår dørene op til et pop-up event i centrum af København.

Hvem har ikke drømt om at hænge ud med vennerne på Central Perk, drikke af store kaffekopper fra Luke’s Diner, eller at spille arkadespil i den lokale by Hawkins. Det bliver alt sammen en realitet, når danskerne for første gang kan få en bid af nostalgien med det bedste fra 80’erne, 90’erne og 00’erne i København fra torsdag den 21. juni til lørdag den 23. juni.

Læs hele artiklen…


Nye fupmails fra “Netflix” i omløb

20/06/2018 | Ingen kommentarer

Har du indenfor de seneste uger modtaget mistænkelige mails om ekstraordinære tilbud på Netflix eller blevet bedt om at opdatere dine kontooplysninger på et besynderligt tidspunkt, så er du højest sandsynligt blevet offer for spam-mails.

Flixfilm er nemlig blevet bekendt med – og har selv modtaget – at en bølge af falske Netflix-mails netop nu strømmer ind over landet.

Nedenfor kan du finde et eksempel på en spam-mail, som udgiver sig at være fra streamingtjenesten Netflix.

Det er ikke altid nemt, at gennemskue meddelelserne, men en god fingeregel er, at hvis det er for godt til at være sandt, så er det nok også.

Læs hele artiklen…


Will Farrell og Netflix klar til ‘Eurovision’

19/06/2018 | Ingen kommentarer

Den amerikanske komiker skal til at smøre stemmen for han er nemlig klar til Eurovision Song Contest! Dog ikke i det officielle show, men i en Netflix-film baseret på showet!

Det oplyser netmediet Deadline.

Will Farrell (‘Anchorman’, Step Brothers’) vil skrive komediefilmen, som slet og ret har fået titlen ‘Eurovision’, i samarbejde med Andrew Steele (‘Casa de mi Padre’).

Det er endnu uklart hvilken rolle Will Farrell vil have i filmen, men han har tidligere prøvet kræfter med sang og musik i f.eks. ‘Step Brothers’, så det er ikke utænkeligt at han selv kommer til at stå på scenen som filmens hovedperson.

Det Europæiske Melodi Grand Prix har eksisteret siden 1956 og er det er nok én af de største og populære musikbegivenheder. Danmark har vundet musikkonkurrencen hele tre gange. Seneste i 2013 med Only Teardrops af Emmelie de Forest.

Læs hele artiklen…