Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Liste over alle 4K-film og serier på Netflix

Dato: 28/05/2017 | Ingen kommentarer

Har du en 4K fladskærm stående derhjemme i stuen, har du sandsynligvis mulighed for at streame film og serier fra Netflix i fantastisk billedkvalitet.

I denne artikel har vi derfor samlet en liste over alle de 4K Ultra HD-film og serier, som på nuværende tidspunkt kan findes på Netflix Danmark.

Det er klart Netflix’ egne serier, film og programmer som er i overtal når der kigges på udvalget i 4K-kvalitet. Kun et fåtal produktioner fra eksterne udbydere kan således findes i den høje opløsning, men Netflix meddeler at flere titler hele tiden kommer til efterhånden som teknologien udbredes.

For at kunne se Netflix i 4K kræver det at man har et TV, der er i besiddelse af teknologien. Herudover skal man have en internetforbindelse på mindst 15 Mbps, samt det store Netflix-abonnement til 119 kr om måneden.

Se alle film og serier i 4K Ultra HD herunder;

Læs hele artiklen…


‘The Witcher’ kommer som tv-serie på Netflix

Dato: 28/05/2017 | 2 kommentarer

Netflix er ved at udvikle en ny engelsk-sproget dramaserie baseret på fantasy-sagen ‘The Witcher’ af den polske forfatter Andrzej Sapkowski.

Det skriver The Verge.

‘The Witcher’ handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde de muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

“Jeg er begejstret over at Netflix vil filmatisere mine historier samtidig med at de holder sig til det oprindelige materiale og temaer, som jeg har brugt over 30 år på at skabe, “ udtaler Sapkowski. ”Jeg er spændt på vores samarbejde og det hold, som er blevet samlet for at vække mine skabninger til live.”

Andrzej Sapkowski vil selv overvære filmatiseringen som kreativ konsulent. Herudover vil Sean Daniel (‘The Mummy’, ‘The Expanse’) og Jason Brown (‘The Expanse’) være tilknyttet som producere.

Læs hele artiklen…Ellen DeGeneres laver første stand-up show i 15 år

Dato: 27/05/2017 | Ingen kommentarer

Tv-ikonet og entertaineren Ellen DeGeneres vender for første gang i 15 år tilbage til stand-up scenen med et nyt comedy show, som kommer eksklusivt på streamingtjenesten Netflix.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Annonceringen kom efter at Ellen DeGeneres og Netflix havde lavet sjov med hinanden på Twitter i flere beskeder, som kan ses nedenfor. Her spørger Netflix om Ellen har lyst til at lave en stand-up special for streamingtjenesten hvorefter tv-personligheden efter få sekunders betænkningstid vender tilbage med positivt svar.

Ellen DeGeneres udtaler endvidere i pressemeddelelsen: “Det er 15 år siden jeg sidste lavede en stand-up special. 15 år. Og jeg skriver på det nu, jeg kan ikke vente. Jeg holder jer opdateret, når og hvor jeg skal filme min Netflix-special. Jeg er begejstret for at lave den; Jeg er begejstret for at du kommer til at se den.”

Læs hele artiklen…


Netflix trækker stikket på ‘The Get Down’

Dato: 27/05/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har besluttet ikke at lave flere afsnit af den musik-dramaet ‘The Get Down’, som er lavet af den Oscar-nominerede instruktør Baz Luhrmann.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Skaberne Baz Luhrmann har været ude at bekræfte oplysningerne på Facebook og skriver således, at Netflix og Sony (produktionsselskabet) gerne ville lave flere afsnit af ‘The Get Down’, men at Baz Luhrmann ønskede at tage en pause og lave film i stedet. Det ville have fjernet hans navn fra serien – et punkt som Netflix og Sony ikke ville afvige for.

Det er ellers meget uvant at Netflix dropper serier – især efter blot en enkelt sæson. Netflix har kun droppet et fåtal serier gennem årerne, heriblandt Marco Polo, Bloodline og Hemlock Grove.

Læs hele artiklen…


Nye film og serier på Netflix i juni

Dato: 27/05/2017 | 4 kommentarer

Sommeren og det gode vejr er begyndt at banke på og selvom det måske ikke er mest oplagt at sidde indenfor og se film og serier, så er streamingtjenesten Netflix klar med en lang række nyheder, som får premiere i løbet af juni.

Glæd dig blandt andet til nye afsnit af populære serier som Orange Is the New Black, Shadowhunters: The Mortal Instruments og Orphan Black.

Netflix har også premiere på den nye serie Glow, som er skabt af folkene bag Homeland og Orange Is the New Black og følger den arbejdsløse skuespiller Ruth Wilder (Alison Brie) i 1980’ernes Los Angeles, som i et sidste desperat forsøg på at blive berømt prøver lykken i wrestling-verdenen. Alle episoder kan ses fra den 23. juni.

Netflix har også premiere på et par spektakulære film de kommende uger. Hvis du f.eks. ikke fik fanget superhelte-braget Suicide Squad i biograferne sidste år, har du nu chancen når den får premiere på Netflix 5. juni. Herudover får den meget omtalte, anmelderroste og Cannes-nomineret Netflix-film Okja også premiere. Okja er instrueret af Bong Joon Ho (Snowpiercer, The Host) og i filmen medvirker bl.a Tilda Swinton (Hail, Caesar!, Moonrise Kingdom), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Everest).

Se alle de kommende film og serier herunder:

Læs hele artiklen…