Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix


Comic-Con: Nyt fra ‘The Defenders’ og ‘Iron Fist’

Dato: 22/07/2017 | 1 kommentar

Den store tegneserie-messe Comic-Con er i fuld gang i San Diego, USA, og den amerikanske streamingtjeneste Netflix og Marvel er blandt gæsterne, der under et stor oplagt pressemøde forleden kunne præsentere to store nyheder fra deres superhelte-samarbejde, som blandt andet omfatter Jessica Jones og Dardevil-serierne.

Den første nyhed er, at den uovervindelige superhelt Iron Fist vender tilbage i en sæson 2 til næste år.

Superhelten, der nedkæmper skurke i New York City med mytiske kung fu evner, som blandt andet indebære healing, telepati sammen med super styrker og reflekser, har dog været i modvind siden premieren, da den er blevet beskyldt for “whitewashing” og samtidig har anmeldelserne været lunkne.

Læs hele artiklen…


Trailer: Will Smith kæmper mod fantasifulde væsener i ‘Bright’

Dato: 22/07/2017 | Ingen kommentarer

I forbindelse med dette års Comic-Con i San Diego, USA, har streamingtjenesten Netflix udsendt den første fulde trailer til deres kommende og helt store fantasifulde filmsatsning; ‘Bright’.

Filmen, der instrueres af David Ayer (Fury, Suicide Squad, Training Day) og har Will Smith (Bad Boys) og Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i hovedrollerne, får eksklusiv premiere på Netflix den 22. december 2017.

Se den helt nye trailer nederst i artiklen.

At ‘Bright’ er en futuristisk action-/krimi-film kommer nok ikke bag på de fleste efter de har set traileren, da Will Smith ses slås med både flyvemodne feer i natlampen og underlige skurke med tryllestave.

Læs hele artiklen…Susanne Bier laver post-apokalyptisk thriller til Netflix

Dato: 20/07/2017 | 1 kommentar

Den danske, verdensberømte og Oscar-vindende instruktør Susanne Bier har valgt den post-apokalyptiske thriller ‘Bird Box’, som sit næste film-projekt. Filmen bliver Netflix-eksklusiv og vil således udelukkende kunne ses på den amerikanske streamingtjeneste.

Sandra Bullock (‘Gravity’, ‘Miss Congeniality’) er sat til hovedrollen i Netflix-filmen, som foregår i en nær fremtid hvor en ukendt og mystisk kraft har drevet verden ud i et kaotisk dødshelvede. Bullock og hendes to børn er blandt de få overlevende og de må ud på en frygtindgydende rejse – 20 miles i en robåd – mens de har bind for øjnene.

‘Bird Box’ er baseret på en novelle af Josh Malermann fra 2014 og den er omskrevet til filmformatet af den anerkendte Eric Heisserer, som sidste år stod bag en af de helt store overraskelser; sci-fi-filmen ‘Arrival’.

Læs hele artiklen…


Netflix slår rekord efter nyt regnskab

Dato: 19/07/2017 | Ingen kommentarer

Forleden kunne streamingtjenesten Netflix offentliggøre deres seneste kvartalsregnskab og ikke nok med at medlemstallet er det højest nogenside, så ramte aktien også et rekordhøjt niveau kort efter annonceringen.

Aktien steg hele 14% i løbet af dagen ved regnskabsoffentliggørelsen og det betyder at Netflix nu er $9,9 milliarder mere vejen end de var dagen forinden. Streamingtjenesten har en samlet værdi på $79,9 milliarder dollars, hvilket svarer til 515 milliarder danske kroner.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Årsagen til den store kursfremgang skal primært findes hos det høje antal medlemmer, som har valgt at ligge deres penge hos Netflix de seneste tre måneder. 5,2 mio. nye abonnementer har valgt at abonnere på film og serier fra Netflix – og det er 2 mio. mere en analytikerne havde forventet.

Læs hele artiklen…


Nye film og serier på Netflix i uge 28

Dato: 17/07/2017 | Ingen kommentarer

25 film og serier blevet tilføjet til Netflix Danmark i løbet af sidste uge og i denne artikel kan du nedenfor se den komplette liste med de nyeste tilføjelser.

Se blandt andet ‘To The Bones’, som følger den 20-årige kvinde, Ellen (Lily Collins), som lider af anoreksi og har brugt størstedelen af sine teenageår på at deltage i forskellige behandlingsprogrammer. Modvilligt deltager hun i et nyt behandlingsprogram, der ledes af en utraditionel læge (Keanu Reeves).

Herudover kan du få dig et glædelige gensyn med de originale klassikere Ghostbusters og Ghostbusters 2, som også er kommet på Netflix Danmark.

Se alle de nye film og serier herunder;

Amar
Area 51
Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile
Chasing Coral
Demon Inside

Læs hele artiklen…