Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nye film og serier på Netflix

Da den synske Elise Rainier modvilligt går med til at hjælpe en teenager med at kontakte sin afdøde mor, frigør hun uforvarende en ond ånd, der forfølger pigen.

En lovende filmfotograf, der er vant til at leve et liv uden fokus, møder en utraditionel terapeut, der får hende til at tænke på en ny måde.

Komikeren Vir Das takler nationalisme, globalisme, god mad og dårlig politik i to genialt sammenklippede shows fra New York og New Delhi.

25/04P

En forældreløs pige, oplært i magi af sin syge bedstemor, får job i den snuskede del af Bangkok, hvor ubehagelige mennesker udfordrer hendes voksende mørke kræfter.

En munk, som er blevet lærer, bliver gode venner med en ung studerende, hvis liv ændrer sig, da hun får forbindelse til en mystisk dreng fra en fortryllet skov.

24/04Grimm (Sæson 4)

Kriminalbetjenten Nick Burkhardt opdager, at han er den sidste i Grimm-slægten – væsner, som beskytter menneskets verden mod monstre, der er vakt til live af eventyr.

Efter invasionen af Irak i 2003 bliver en tøvende soldats deling sendt på en farlig mission for at reparere en fjendtlig landsbys vandsystem.

Efter at være flyttet fra New York til en lille by i staten Washington kæmper et raceblandet par og deres søn med at falde til i en forstad.

21/04LEGO Friends (Sæson 3)

Som en måde at få venner på, melder byens nye pige, Olivia, sig til at arbejde frivilligt på Heartlake City World Petacular med fire andre piger.

21/04Man to Man (Sæson 1)

En specialagent forklædt som bodyguard må udføre sit job i nationens tjeneste, og samtidig skal skal tilfredsstille sin hidsige verdensstjernes mange luner.

21/04Girlboss (Sæson 1)

Sophia er oprørsk og uden penge. Hun kommer ved et tilfælde til at opbygge en internetvirksomhed og lærer at være chef. En komedie inspireret af de populære erindringer.

Personlige beretninger afslører, hvordan grænsefeltet mellem sex, teknologi og nære relationer fører til, at vi ændrer os grundlæggende.

21/04Tramps

Da de af forskellige grunde involveres i en lyssky taskeombytning, må de to unge Danny og Ellie tilbringe natten sammen, da aktionen mislykkes.

21/04Tales by Light (Sæson 2)

Følg kendte fotografer, når de udforsker eksotiske destinationer og tager fantastiske billeder, der kaster nyt lys over naturen og forskellige kulturer.

21/04Bill Nye Saves the World (Sæson 1)

Emmy-vinder og vært Bill Nye inviterer eksperter og berømte gæster indenfor i laboratoriet i et talkshow om videnskabelige problemer, der berører os alle.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark