Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nye film og serier på Netflix

Umbrella Corporations dødelige T-virus forandrer almindelige mennesker til en hær af levende døde, og menneskeheden har kun ét håb: Alice.

25/03Stepmom

En karrierekvinde prøver at vinde respekt fra sin fraskilte kærestes to børn, hvis mor ikke vil have hende ind i deres liv.

25/03The Mind of a Murderer (Sæson 1)

Psykologen Michelle Ward undersøger morderes personligheder og motivationer, foretager dybdegående interviews og rekonstruerer forbrydelserne.

Venskaber får en dødelig udgang, når forræderi, trekanter og løgne fører til voldelige konfrontationer i denne serie om virkelige forbrydelser.

Jaycee Dugard blev kidnappet som 11-årig og holdt fanget af en dømt sexforbryder og hans kone i 18 gruopvækkende år. Hun slap fri i live, men bliver aldrig den samme.

25/03Cold Water Cowboys (Sæson 1)

Mød seks kaptajner, hvis besætninger fisker i det iskolde vand i Nordatlanten og kæmper mod gigantiske bølger og isbjerge, mens de forsøger at holde fiskeriet i live.

25/03Canada’s Worst Driver (Sæson 2)

Otte chauffører står over for en række udfordringer for at forbedre deres kørefærdigheder, så de ikke får prisen som landets værste chauffør.

Dette drama følger den åbenmundede ateist Madalyn Murray O’Hairs kontroversielle liv fra de skelsættende retsopgør til hendes famøse bortførelse.

Hvis kræftens gåde skal opklares, må man udfordre status quo. Se, hvordan livsstils- og samfundsændringer måske kan hjælpe med til at overvinde sygdommen.

24/03Grace and Frankie (Sæson 3)

Jane Fonda og Lily Tomlin spiller hovedrollerne som to kvinder, der må genopfinde deres liv i denne sjove og hudløst ærlige originale serie fra Netflix.

24/03West Coast Customs (Sæson 1)

West Coast Customs, et mekka for velbeslåede bilentusiaster, brillerer, da deres team bygger nogle af de mest luksuriøse, vanvittige køretøjer i verden.

24/03Ingobernable (Sæson 1)

Mexicos førstedame er en idealistisk kvinde med faste overbevisninger. Da hun mister tilliden til sin mand, får hun brug for alle sine kræfter for at afdække sandheden.

24/03White Nights (Sæson 1)

En kynisk arving, en mand fra hende fortid og en ambitiøs ny medarbejder i firmaet vikles ind i en kamp om penge og magt.

24/03Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2)

Gumblingerne elsker at lege og have det sjovt – og holder sig langt væk fra de ildelugtende bumlerikker, som bor på en nærliggende skrotplads.

22/03The Last Kingdom (Sæson 1)

Alfred den Store forsvarer sit kongedømme imod fjenden fra Norden, og Uhtred, som er angelsaksisk af fødsel, men opvokset som viking, ønsker at hævde sin fædrene arv.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark