Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nye film og serier på Netflix
18/01Hugo

En 12-årig forældreløs dreng flytter ind bag væggene i en banegård i Paris. Her møder han en pige, som har nøglen til hans fremtid.

Da en fraskilt forfatter får brev fra en gammel kæreste, om at hans kone lige har fået barn, rejser hun til sin fødeby for at genoptage forbindelsen med sin eks.

Calvin og Angies nye fælles forretning ender i en kønskamp, som dog hurtigt træder i baggrunden, da deres nabolag begynder at blive plaget af kriminalitet.

Neal Brennan, en af skaberne bag Chappelle’s Show, forkæler publikum med både fyndige onelinere og personlige tilståelser i dette standupshow.

17/01Headwinds

Efter at hans kone er forsvundet på uforklarlig vis, flytter manden med deres to børn tilbage til sin hjemby for at forsøge at komme sig over sorgen og videre i livet.

Efter en verdensomspændende zombiekrig er de levende døde spærret inde på et luksusresort på en ø, hvor de jages af safariturister – indtil sikkerhedssystemet går ned.

En rejse til det fortryllede land Equestria, hvor enhjørningen Twilight Sparkle og hendes venner er på eventyr og lærer værdifulde lektioner om venskab.

Den dygtige forsvarsadvokat og juraprofessor Annalise Keating og fem af hendes studerende bliver involveret i en særpræget mordsag.

Terrorister har anbragt en bombe i en legetøjsudgave af den indiske gud Ganesha, som et barn får fat i. Legetøjet ender med at komme rundt i hele Mumbai.

I 1992 bliver tre radikalt forskellige beboere i Rostock, Tyskland, viklet ind i voldelige optøjer, der ryster hele den betrængte by.

15/01Sarajevo

En dommer, som står i spidsen for opklaringen af mordet på ærkehertug Franz Ferdinand, bliver selv mål for gerningsmændene.

To teenagepiger bliver meget nære venner og starter en indbringende webcam-forretning, som afstedkommer et farligt møde med en midaldrende, gift mand.

15/01Max Rose

En aldrende jazzmusiker opdager efter hustruens død, at hun muligvis har været ham utro årtier forinden.

Følg den uhyggelige historie om fader Malachi Martin, en desillusioneret præst, hvis tro på djævlebesættelse får ham til at udføre adskillige djævleuddrivelser.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark