Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nye film og serier på Netflix

En marketingchef, der kæmper med tabet af sin datter, finder mening med livet ved at skrive breve, mens hans kolleger forsøger at få ham til at konfrontere sorgen.

17/11The Punisher (Sæson 1)
(Sæson 1)

En tidligere marinesoldat, som vil straffe de forbrydere, der står bag mordet på hans familie, bliver fanget i en militær sammensværgelse.

17/11Mudbound

To Mississippi-familier – en sort, en hvid – konfronterer virkelighedens fordomme, landbrug og venskab i en fortælling fra tiden efter 2. verdenskrig.

Gennem sin krævende rolle som Andy Kaufman overvejer Jim Carrey meningen med livet, virkeligheden, identiteten og karrieren.

17/11Shot in the Dark (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tre rivaliserende freelancejournalister driver rundt i gaderne om natten for at filme kriminalitet, brande, ulykker – og hvad de ellers kan finde og sælge til medierne.

17/11Stretch Armstrong & the Flex Fighters (Sæson 1)
(Sæson 1)

Jake Armstrong og hans bedste venner forvandles ved et uheld til superhelte, som lærer at strække sig en del længere end almindelige teenagere.

Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge.

17/11Luna Petunia (Sæson 3)
(Sæson 3)

Med hjælp fra sin magiske legetøjskiste, kommer Luna Petunia til det fantastiske land Amazia, hvor der venter eventyr, venskaber og viden.

17/11Spirit Riding Free (Sæson 3)
(Sæson 3)

I en lille by i det vestlige USA knytter den modige bypige Lucky tætte bånd til den vilde hest Spirit og begiver sig ud på sjove eventyr med vennerne Pru og Abigail.

Kathy, som er i 30’erne, tænker tilbage på sine år på den engelske kostskole Hailsham sammen med klassekammeraterne Ruth og Tommy.

15/11Shelter

To hjemløse i New York, en stiknarkoman og en nigeriansk immigrant, forelsker sig og opdager, at de deler en smertefuld fortid.

I de glade 1960’ere hersker skørtejægeren og journalisten Catcher Block suverænt over kvinderne, men den feministiske brevkasseskribent Barbara Novak reagerer anderledes.

15/11Healing

Efter 18 år i fangenskab overføres en næsten nedbrudt mand til et mindre restriktivt fængsel, hvor et rehabiliteringsprojekt for fugle giver ham et glimt af håb.

15/11Wynonna Earp (Sæson 2)
(Sæson 2)

Den udstødte efterkommer af Wyatt Earp slår sig sammen med Doc Holliday om at befri verden for dæmoniske gengangere fra Det Vilde Vesten.

Den skotske kriger William Wallace dræber nogle soldater, som tilhører den lokale engelske herremand. Herefter følger et stort oprør.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark