Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nye film og serier på Netflix
16/01Homeland (Sæson 6)
(Sæson 6)

I dette medrivende og Emmy-vindende drama mistænker en CIA-agent en netop hjemvendt marineinfanterist for at være blevet terrorist efter otte år som krigsfange.

16/01Bones (Sæson 12)
(Sæson 12)

En retsmedicinsk antropolog slår sig sammen med en FBI-agent for at efterforske forbrydelser, der kun har efterladt få beviser: nemlig knoglerne fra den afdøde.

16/01Rita (Sæson 4)
(Sæson 4)

Rita er uforudsigelig, upassende, upædagogisk og politisk ukorrekt. Ikke det nemmeste i verden, når nu man er skolelærer.

Katt Williams leverer barske jokes om det amerikanske politiske klima, etniske spændinger, sex og hans foragt for roastbeef.

16/01El Vato (Sæson 2)
(Sæson 2)

Den mexicanske sanger El Vato og hans venner forsøger at holde sig oven vande i den lokkende, men vildledende musikbrance i Los Angeles.

15/01Restrepo

Sebastian Junger og Tim Hetherington flytter ind hos en deling i Afghanistan, hvor de dokumenterer soldaternes arbejde, frygt og broderskab.

15/01Unrest

I denne hjerteskærende dokumentar vender en 28-årig ph.d.-studerende kameraet mod sig selv og filmer sin kamp med kronisk træthedssyndrom.

Den legendariske skodesigner Manolo Blahnik fortæller om sin kreative proces, og hans berømte beundrere bidrager med deres opfattelse af hans værk.

15/01Rip Tide

Efter en model fra New York optræder i en pinlig viral video, beslutter hun at flygte fra sit kvælende liv ved at rejse langt væk og besøge sin tante i Australien.

15/01Hostages

Vidner fortæller om den chokerende gidselkrise i Lima, Peru, i 1996, hvor oprørerne holdt højtstående personer som gidsler i en ambassadørs bopæl.

To fattige bønder overvejer at begå selvmord, så deres familier kan få udbetalt den offentlige understøttelse, som tildeles pårørende til afdøde landmænd.

Fast besluttet på at slå igennem i USA trækker den polskfødte orkesterleder Jan Lewan sine fans ind i et pyramidespil i denne komedie baseret på virkelige hændelser.

12/01Disjointed (Sæson 2)
(Sæson 2)

Potaktivisten Ruth Whitefeather Feldman driver et marihuana-apotek og opfordrer sine loyale patienter til at slappe af og nyde det høje liv.

Da en administrerende direktør i Nigeria sagsøges for uretmæssig afskedigelse og voldtægt af en medarbejder, som han havde en affære med, oprettes der et voldgiftspanel.

12/01Violet Evergarden (Sæson 1)
(Sæson 1)

Krigen er slut. Violet Evergarden er mærket af krigen, og hun har brug for et job. For at prøve at forstå sig selv og sin fortid begynder hun at arbejde som brevskriver.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark