Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nye film og serier på Netflix
28/05Pixels

Da kloden angribes af rumvæsener ligesom i et gammelt videospil, tager præsidenten og hans barndomsvenner (en gruppe spillehalskonger) affære.

27/05Sparkle

Tre søstre fra Detroit opnår berømmelse som Motown-pigegruppe i tresserne. Men deres pludselige succes skaber konflikt og splittelse.

26/05Bloodline (Sæson 3)

Da det sorte får i en højt respekteret familie truer med at afsløre mørke hemmeligheder fra fortiden, kommer hans søskendes loyalitet til at stå sin prøve.

Da en stolt general får til opgave at vinde en upopulær krig, tager han udfordringen op uden at vide, at hovmod kan være hans egen værste fjende.

Teenageaktivisten Joshua Wong mobiliserer unge i Hongkong til at gå på gaden i et forsøg på at bevare deres selvstændighed i forhold til Kina.

Denne dokumentar følger virkelige sager, hvor amerikanske piger er blevet holdt som børnesexslaver via rubrikannoncer i en avis.

24/0528 Days

Da en alkoholiseret journalists fordrukne tossestreger resulterer i diverse skader, går hun på afvænning – og møder snart en medpatient, der ændrer hendes syn på livet.

Komikeren Hasan Minhaj fra “The Daily Show” deler sine personlige erfaringer med racisme, immigrantforældre, skolefestkatastrofer og meget andet i dette standupshow.

23/05West Coast Customs (Sæson 2)

West Coast Customs, et mekka for velbeslåede bilentusiaster, brillerer, da deres team bygger nogle af de mest luksuriøse, vanvittige køretøjer i verden.

Denne dokumentar afslører Colombias biodiversitet og viser utrolige udsigter og indfødt dyreliv, der har hjemme i dette skrøbelige økosystem.

Efter nogen tid i det civiliserede London i 1800-tallet, vender Tarzan, der er opdraget af aber, tilbage til det vilde Congo for at bekæmpe de afskyelige kolonialister.

En kvinde må beskytte sin unge stedbror, efter hun hjemsøges af en skrækindjagende ånd fra familiens fortid, der dræber sine ofre i mørket.

20/05Blame!

I en enorm, selvgendannende by, der vil udrydde alt liv, dukker den mystiske enspænder Killy op og leder en rest af menneskeheden, der er desperate for at overleve.

Den store komiker Gabriel Iglesias er kendt for sine stemmer og utrolige lydeffekter, og han får publikum til at flække af grin i dette stand-up-show.

Komiker Gabriel Iglesias får publikum til at flække af grin i denne vanvittigt sjove forestilling, som er filmet live i Bakersfield, Californien.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark