Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

No Reservations (Kærlighed & Krydderier)

Dato: 26/11/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Kate er en kontrollerende chef til hverdag, men hendes liv vendes på hovedet, da hendes søster dør i en bilulykke, og Kate bliver eneste værge for sin niece.


Se No Reservations (Kærlighed & Krydderier) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

No Reservations (Kærlighed & Krydderier) kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 26. november, 2014 havde No Reservations (Kærlighed & Krydderier) premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om No Reservations (Kærlighed & Krydderier) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til No Reservations (Kærlighed & Krydderier) nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til No Reservations (Kærlighed & Krydderier) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at No Reservations (Kærlighed & Krydderier) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar