Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special

Dato: 19/12/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktør: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson, Valeria Golino
Spilletid: 86 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.9

Resumé: I en stjerneregn tager Pee-wee sine skøjter på og skøjter lige ind i juletiden med julekort, julesange... og Charo.


Se Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 19. december, 2014 havde Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar