Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven

Dato: 20/02/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Dette charmerende og underfundigt eventyr byder på et gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn Peter Plys og alle hans venner.


Se Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 20. februar, 2014 havde Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
    Skriv kommentar