Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix

Pinocchio

Dato: 24/12/2014 | 1 kommentar

Indspilningsår: 1940
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: Norman Ferguson, T. Hee, Wilfred Jackson, Jack Kinney, Hamilton Luske, Bill Roberts, Ben Sharpsteen
Skuespillere: Mel Blanc, Don Brodie, Walter Catlett, Marion Darlington
Spilletid: 88 min
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: Roberto Benigni har skrevet, instruerer og spiller hovedrollen i denne genfortælling af den klassiske historie om trædukken Pinocchio, som får sit eget liv.


Se Pinocchio på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pinocchio kan findes på Netflix med danske undertekster.

Den 24. december, 2014 havde Pinocchio premiere på Netflix Danmark. Fra premieredatoen går deres oftest et år før titlen kan blive fjernet fra streamingtjenesten eller der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Fortæl os hvad du synes om Pinocchio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se traileren til Pinocchio nedenfor:Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Pinocchio er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Pinocchio stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye.
1 kommentar til Pinocchio

  1. Benjamin - kl. 20:53, 10-12-2015:

    Jeg kan ikke finde den originale Disney Pinocchio på dansk Netflix nu efter den engelske 2002 version er kommet op. Kan i være kommet til at fjerne den ved en fejl ? Jeg bemærker iøvrigt at det er billedet fra dvd coveret af den engelske 2002 version i har på denne beskrivelse af Disney versionen.

    Skriv kommentar